Tomić: Kao da su videli Golden Stejt, a ne Unikahu!

Šef struke crveno-belih kritikovao igrače za nastup u prvoj četvrtini i pohvalio za prikazano u nastavku.

Košarka 09.01.2019 | 16:45
Tomić: Kao da su videli Golden Stejt, a ne Unikahu!
Bokserski opisano, Crvena zvezda mts bačena je u rani nokdaun u Španiji, pa se tokom meča podizala, uzvraćala udarce, ali ipak nije uspela da obori rivala u dramatičnoj završnici.

Propušteno i dopušteno u prvoj četvrtini protiv Unikahe koštalo je poraza ekipu Milana Tomića, iako je u nastavku meča igrala kako je njen trener tražio i pet sekundi pre kraja došla nadomak izjednačenja.

Međutim, šut Džoa Reglenda je pet sekundi pre kraja ostao na obruču.

"Mislim da je bila dobra utakmica za gledaoce. Interesantna, sa velikim razlikama u periodima. Malaga je imala prednost, mi smo se borili u drugom delu da se vratimo i uspeli smo u tome. Čestitam svojim igračima, ali samo zbog drugog poluvremana", rekao je on.

O Cirbesovoj povredi

Zvezdin centar Maik Cirbes napustio je teren u prvom delu utakmice, posle jednog duela sa Matijasom Lesorom i nije se vraćao.

"Cirbes ima povredu leđa", kratko je objasnio Tomić.

U osvrtu na viđeno na početku, Tomić je rekao da je njegov tim precenio protivnika i da ne shvata razlog za to.

"U prvoj četvrtini smo izašli na teren kao da igramo protiv Čikago Bulsa. OK, sada ne protiv Čikaga, već protiv Golden Stejt Voriorsa. To je bila naša slika na početku utakmice. Ne mogu da shvatim zašto je bilo tako. Mislili su da igraju protiv Voriorsa, a ne protiv Malage".

Prema njegovom mišljenju, utakmicu su odlučili mali detalji - jedan skok i jedan šut.

"Mislim da smo igrali dobro u drugom delu, igrali smo kako bi trebalo da igramo i moramo da nastavimo", dodao je Tomić pred povratak ekipe u Beograd i pripremu za subotnje gostovanje Igokei u Laktašima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar