Лопатом разбила стакло на аутобусу

Женска особа иницијала Е. С. ухапшена је јуче у Сарајеву након што је оштетила аутобус Центротранса, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 09.01.2019 | 11:49
Лопатом разбила стакло на аутобусу
Како пише у саопштењу МУП-а, јуче у 14.25 сати, Пета полицијска управа обавијештена је да је на аутобуском терминалу, у улици Хариса Мерзића, општина Илиџа, непозната женска особа, лопатом разбила стакло на аутобусу марке Исузу, власништво фирме "Центротранс" д.д. Сарајево.

Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су затекли и лишили слободе Е.С. (40) настањена у Сарајеву, због постојања основа сумње да је починила кривично дјело из члана 293. КЗ Ф БиХ (Оштећење туђе ствари).

О догађају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево. Увиђај на лицу мјеста су обавили полицијски службеници Управе поолиције МУП-а Кантона Сарајево.

Извршеним алкотестирањем код исте је утврђено присуство алкохола у организму.

Лице лишено слободе је предато у Јединицу за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела.

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Днц

09.01.2019 16:38

И.ЗА.ТО.ИМА.РАЗЛОГ.СТО

ОДГОВОРИТЕ