У Требињу пао први снијег

У Требињу је у сриједу ујутро освануо први овогодишњи снијег који је почео да пада у ноћи између уторка и сриједе и у сриједу ујутро наставио још већим интензитетом.

Република Српска 09.01.2019 | 10:27
У Требињу пао први снијег
У сриједу ујутро је дебљина снијежног покривача износила 7 центиметара, а у 7 часова је измјерено нула степени целзијуса.

Метеоролози кажу да би дебљина снијега до сриједе навече могла бити мања или би се барем на улицама могао и отопити, јер се до вечери очекују кишне падавине.



Улице и саобраћајнице чисте радници Комуналног прдузећа и „Херцеговинапутева“, гдје је саопштено да за сада нема већих застоја у одвијању саобраћаја.

Снијег није отежао ни снабдијевање струјом и водом.

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

небо

09.01.2019 09:28

Небо слави новог градоначелника Борјана!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И треба

09.01.2019 10:01

После ових дешавања са највећим херцеговачким инвеститором,Драшковићем,Требињци једино да нимало мозга немају могу гластаи за шверцера и сумњивог Ћурића.

Name

Зупчанин

09.01.2019 11:48

По чему је Борјан заслужио да буде градоначелник.Можда што је избуцао копију дипломе или можда што је сарајлија.Љубиша Крунићу шта си ти до сада урадио и гдје.У Асвалтеру или можда у водоводу гдје си примао уговорену плату 3000 км као правник док радници у Водоводу примају 450 КМ.Можда ти је животно дјело оно кад си пао у делиријум и стропоштао се у скупштини па да би те спасили хеликоптером те пребацили у БГ на тријежњење. Мико Ћурићу већ си предсједник зато што си скроман

Name

:)

09.01.2019 13:16

Види,за разлику од вас који данас избацујте само заставе РС-а по ФБ Борјан је дао оца,његове кости уградио у темеље ове републике,док ова двојица Ћурић и Петровић не да нису ништа дали већ су и отели све од овог народа.Много си глуп да бих ја сада теби све објашњавао,ал си и класичан примјер снсд-гласача,наћалост само што си херцеговац,СВЕТА СРПСКА ЗЕМЉА ХЕРЦЕГОВИНА ЈЕ ОПЉАЧКАНА ОД ТВОЈЕ ПАРТИЈЕ,све заједно нас нема ни 80-90 хиљада са ресурсима за ЛОМБАРДИЈУ и најбогатије земље Европе.Без метра нормалног пута и покрадено шумом и рудама и енергетским богатствима ВОДОМ,ВЈЕТРОМ,СУНЦЕМ!