U Trebinju pao prvi snijeg

U Trebinju je u srijedu ujutro osvanuo prvi ovogodišnji snijeg koji je počeo da pada u noći između utorka i srijede i u srijedu ujutro nastavio još većim intenzitetom.

Republika Srpska 09.01.2019 | 10:27
U Trebinju pao prvi snijeg
U srijedu ujutro je debljina sniježnog pokrivača iznosila 7 centimetara, a u 7 časova je izmjereno nula stepeni celzijusa.

Meteorolozi kažu da bi debljina snijega do srijede naveče mogla biti manja ili bi se barem na ulicama mogao i otopiti, jer se do večeri očekuju kišne padavine.



Ulice i saobraćajnice čiste radnici Komunalnog prduzeća i „Hercegovinaputeva“, gdje je saopšteno da za sada nema većih zastoja u odvijanju saobraćaja.

Snijeg nije otežao ni snabdijevanje strujom i vodom.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nebo

09.01.2019 09:28

Nebo slavi novog gradonačelnika Borjana!!!

ODGOVORITE
Name

I treba

09.01.2019 10:01

Posle ovih dešavanja sa najvećim hercegovačkim investitorom,Draškovićem,Trebinjci jedino da nimalo mozga nemaju mogu glastai za švercera i sumnjivog Ćurića.

Name

Zupčanin

09.01.2019 11:48

Po čemu je Borjan zaslužio da bude gradonačelnik.Možda što je izbucao kopiju diplome ili možda što je sarajlija.Ljubiša Kruniću šta si ti do sada uradio i gdje.U Asvalteru ili možda u vodovodu gdje si primao ugovorenu platu 3000 km kao pravnik dok radnici u Vodovodu primaju 450 KM.Možda ti je životno djelo ono kad si pao u delirijum i stropoštao se u skupštini pa da bi te spasili helikopterom te prebacili u BG na triježnjenje. Miko Ćuriću već si predsjednik zato što si skroman

Name

:)

09.01.2019 13:16

Vidi,za razliku od vas koji danas izbacujte samo zastave RS-a po FB Borjan je dao oca,njegove kosti ugradio u temelje ove republike,dok ova dvojica Ćurić i Petrović ne da nisu ništa dali već su i oteli sve od ovog naroda.Mnogo si glup da bih ja sada tebi sve objašnjavao,al si i klasičan primjer snsd-glasača,naćalost samo što si hercegovac,SVETA SRPSKA ZEMLJA HERCEGOVINA JE OPLJAČKANA OD TVOJE PARTIJE,sve zajedno nas nema ni 80-90 hiljada sa resursima za LOMBARDIJU i najbogatije zemlje Evrope.Bez metra normalnog puta i pokradeno šumom i rudama i energetskim bogatstvima VODOM,VJETROM,SUNCEM!