Видео: Федерер заплакао током емотивног интервјуа!

Швајцарски тенисер Роџер Федерер расплакао се у емотивном интервјуу који је дао за америчку кућу "ЦНН".

Тенис 10.01.2019 | 15:30
Видео: Федерер заплакао током емотивног интервјуа!
Федерер је причао за "ЦНН" уочи почетка нове сезоне и првог Гренд слема Аустралијан опена, али се успут дотакао и неких животних тема.

"То је лепа прича. Дошао је да игра клупски тенис у Базелу када сам био мали, а он је тада био један од звезда. Дао ми је неке савете. Питер је био веома битна особа у мом животу, њему сам захвалан на својој тениској техници", казао је Федерер.

Картер је погинуо у саобраћајној несрећи 2002. године, када је био на "меденом месецу" у Јужној Африци, годину дана пре него што је Роџер освојио први Гренд слем.

На питање шта би Картер рекао да сада види Роџера, 16 година касније са 20 Слемова у својим витринама, Швајцарац није могао да се суздржи, те је заплакао.

"Надам се да би био поносан. Он није желео да протраћим таленат, тако да... Мислим да ми је то било 'буђење', када је он преминуо, тада сам кренуо да тренирам веома напорно",кроз сузе је рекао Роџер.

"Имао сам доста среће да сам у свом животу имао праве људе у правим тренуцима, као и праве тренере. Можете да кажете да сам ја доносио те одлуке, али мислим да сам имао доста среће".

Швајцарски тенисер је причао и о Аустралијан опену, турниру на којем брани титулу другу годину заредом.

"Добро се осећам и добро тренирам. Имао сам одличну сезону и срећан сам што играм још увек. Последња два Аустралијан опена сам освојио тако да имам самопоуздања. Волим да играм у Аустралији", закључио је Федерер.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар