Video: Federer zaplakao tokom emotivnog intervjua!

Švajcarski teniser Rodžer Federer rasplakao se u emotivnom intervjuu koji je dao za američku kuću "CNN".

  • Sport
  • Tenis


Federer je pričao za "CNN" uoči početka nove sezone i prvog Grend slema Australijan opena, ali se usput dotakao i nekih životnih tema.

"To je lepa priča. Došao je da igra klupski tenis u Bazelu kada sam bio mali, a on je tada bio jedan od zvezda. Dao mi je neke savete. Piter je bio veoma bitna osoba u mom životu, njemu sam zahvalan na svojoj teniskoj tehnici", kazao je Federer.

Karter je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2002. godine, kada je bio na "medenom mesecu" u Južnoj Africi, godinu dana pre nego što je Rodžer osvojio prvi Grend slem.

Na pitanje šta bi Karter rekao da sada vidi Rodžera, 16 godina kasnije sa 20 Slemova u svojim vitrinama, Švajcarac nije mogao da se suzdrži, te je zaplakao.

"Nadam se da bi bio ponosan. On nije želeo da protraćim talenat, tako da... Mislim da mi je to bilo 'buđenje', kada je on preminuo, tada sam krenuo da treniram veoma naporno",kroz suze je rekao Rodžer.

"Imao sam dosta sreće da sam u svom životu imao prave ljude u pravim trenucima, kao i prave trenere. Možete da kažete da sam ja donosio te odluke, ali mislim da sam imao dosta sreće".

Švajcarski teniser je pričao i o Australijan openu, turniru na kojem brani titulu drugu godinu zaredom.

"Dobro se osećam i dobro treniram. Imao sam odličnu sezonu i srećan sam što igram još uvek. Poslednja dva Australijan opena sam osvojio tako da imam samopouzdanja. Volim da igram u Australiji", zaključio je Federer.Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.