Предсједник КК Партизан: Мачван је легенда Партизана!

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић саопштио да ће повређени српски репрезентативац и бивши играч црно-белих Милан Мачван бити гост у среду на утакмици против Албе. Назвао га "легендом клуба".

Кошарка 08.01.2019 | 20:50
Предсједник КК Партизан: Мачван је легенда Партизана!
Милан Мачван је један од омиљенијих кошаркаша Партизана у новијој историји. Играо је за црно-беле у два наврата (по једну сезону), али је својом борбеношћу и знањем "купио" навијаче београдског клуба, некадашњег првака Европе. 

Пожртвованост му је била једна од главних одлика и у дресу српског тима. Међутим, иза Мачвана, сада кошаркаша минхенског Бајерна, је тешка година, јер се два пута тешко повређивао и тренутно је на опоравку од кидања лигамената колена. И то му се догодило тек што се опоравио од претходне тешке повреде...

Док се опоравља од повреде, Мачван користи прилику да буде у Србији, па ће тако уживо гледати меч Еврокупа, у среду увече од 20 часова, између свог бившег клуба Патизана и немачке Албе.

Ову информацију саопштио је на свом Тwиттер налогу председник Патизана Остоја Мијаиловић, називајући Мачвана, "великим партизановцем и још већим човеком", али је за њега додао и да је "легенда Партизана", што је већ изазвало коментаре међу присталицама црно-белих.

Појединим навијачима црно-белих, који изузетно воле и цене овог играча, засметала је Мијаиловићева оцена да је Мачван "легенда Партизана", јер је такав статус ипак резервисан за плејаду асова који су исписивали најважније странице у историји клуба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар