Predsjednik KK Partizan: Mačvan je legenda Partizana!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović saopštio da će povređeni srpski reprezentativac i bivši igrač crno-belih Milan Mačvan biti gost u sredu na utakmici protiv Albe. Nazvao ga "legendom kluba".

Košarka 08.01.2019 | 20:50
Predsjednik KK Partizan: Mačvan je legenda Partizana!
Milan Mačvan je jedan od omiljenijih košarkaša Partizana u novijoj istoriji. Igrao je za crno-bele u dva navrata (po jednu sezonu), ali je svojom borbenošću i znanjem "kupio" navijače beogradskog kluba, nekadašnjeg prvaka Evrope. 

Požrtvovanost mu je bila jedna od glavnih odlika i u dresu srpskog tima. Međutim, iza Mačvana, sada košarkaša minhenskog Bajerna, je teška godina, jer se dva puta teško povređivao i trenutno je na oporavku od kidanja ligamenata kolena. I to mu se dogodilo tek što se oporavio od prethodne teške povrede...

Dok se oporavlja od povrede, Mačvan koristi priliku da bude u Srbiji, pa će tako uživo gledati meč Evrokupa, u sredu uveče od 20 časova, između svog bivšeg kluba Patizana i nemačke Albe.

Ovu informaciju saopštio je na svom Twitter nalogu predsednik Patizana Ostoja Mijailović, nazivajući Mačvana, "velikim partizanovcem i još većim čovekom", ali je za njega dodao i da je "legenda Partizana", što je već izazvalo komentare među pristalicama crno-belih.

Pojedinim navijačima crno-belih, koji izuzetno vole i cene ovog igrača, zasmetala je Mijailovićeva ocena da je Mačvan "legenda Partizana", jer je takav status ipak rezervisan za plejadu asova koji su ispisivali najvažnije stranice u istoriji kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar