Ранијери тјеши Митровића: Шутираш и сљедећи...!

Један промашај са "креча" не значи ништа.

Фудбал 08.01.2019 | 14:15
Ранијери тјеши Митровића: Шутираш и сљедећи...!
Фулам је неочекивано елиминисан из ФА Купа.

Тим са "Крејвен Котиџа" је у недељу увече елиминисан из овог такмичења пошто је у трећем колу изгубио од четвртолигаша Олдама (1:2). Митровић је при резултату 1:1 промашио пенал у 84. минуту, а гости су четири минута касније постигли победоносни погодак.

Српски шпиц је ушао у игру баш да би извео пенал, али није погодио, међутим Клаудио Ранијери је своју одлуку образложио у јавности.

"Желео сам да Александар изведе пенал. Он их изводи у нашем тиму, али није имао среће. Дефинитивно га подржавам да изведе наредни пенал. Немам проблема са тим, а нема ни Александар", рекао је Ранијери, пренели су британски медији.

Претходно је било расправе око пенала досуђеног у Премијер лиги када је Абубакар Камара "отео" лопту Александру Митровићу и промашио пенал, да би српски нападач потом у надокнади времена донео победу свом тиму и тако је спасао свог саиграча.

Ранијери је био бесан тада на Камару, међутим на Митровића није, али јесу навијачи који су се кладили на пролаз Фулама, што су поделили и са Митровићем на Инстаграму.

Италијански тренер је прексиноћ пружио прилику играчима са мањом минутажом.

"Дао сам им шансу, али је они нису искористили. Нисам видео страст ни жељу. Једино што сам видео је страст и жеља играча Олдама", навео је он.

Фулам се бори за опстанак, после 21 кола у Премијер лиги заузима претпоследње место на табели са 14 бодова и има четири мање од Кардифа, који је први изван зоне испадања.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар