Ranijeri tješi Mitrovića: Šutiraš i sljedeći...!

Jedan promašaj sa "kreča" ne znači ništa.

Fudbal 08.01.2019 | 14:15
Ranijeri tješi Mitrovića: Šutiraš i sljedeći...!
Fulam je neočekivano eliminisan iz FA Kupa.

Tim sa "Krejven Kotidža" je u nedelju uveče eliminisan iz ovog takmičenja pošto je u trećem kolu izgubio od četvrtoligaša Oldama (1:2). Mitrović je pri rezultatu 1:1 promašio penal u 84. minutu, a gosti su četiri minuta kasnije postigli pobedonosni pogodak.

Srpski špic je ušao u igru baš da bi izveo penal, ali nije pogodio, međutim Klaudio Ranijeri je svoju odluku obrazložio u javnosti.

"Želeo sam da Aleksandar izvede penal. On ih izvodi u našem timu, ali nije imao sreće. Definitivno ga podržavam da izvede naredni penal. Nemam problema sa tim, a nema ni Aleksandar", rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

Prethodno je bilo rasprave oko penala dosuđenog u Premijer ligi kada je Abubakar Kamara "oteo" loptu Aleksandru Mitroviću i promašio penal, da bi srpski napadač potom u nadoknadi vremena doneo pobedu svom timu i tako je spasao svog saigrača.

Ranijeri je bio besan tada na Kamaru, međutim na Mitrovića nije, ali jesu navijači koji su se kladili na prolaz Fulama, što su podelili i sa Mitrovićem na Instagramu.

Italijanski trener je preksinoć pružio priliku igračima sa manjom minutažom.

"Dao sam im šansu, ali je oni nisu iskoristili. Nisam video strast ni želju. Jedino što sam video je strast i želja igrača Oldama", naveo je on.

Fulam se bori za opstanak, posle 21 kola u Premijer ligi zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa 14 bodova i ima četiri manje od Kardifa, koji je prvi izvan zone ispadanja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar