Нови скандал Франка Риберија!

Бајерн Минхен жестоко казнио фудбалера који је на Тwиттеру свима поручио да им "ј*** цело породично стабло", а све је почело због шницле!

Фудбал 07.01.2019 | 21:45
Нови скандал Франка Риберија!
Франк Рибери главна је тема европских медија, пошто је протеклог викенда на Тwиттеру направио инцидент због којег га је клуб казнио!

Кренимо редом – француски фудбалер, који игра за Бајерн Минхен, у четвртак је поставио видео са годишњег одмора. Рибери (35) је написао да "нема бољег начина да се започне Нова година" уз видео у којем једе шницлу прекривену златом, која у ресторану у Дубаију наводно кошта више од 1.000 долара!

Пратиоци су га засули критикама, због разметања богатством, што је Риберија очигледно разбеснело јер им је у суботу на Тwиттеру упутио незапамћену салву псовки!

"Почећу од завидних, бесних, рођених само због пуцања кондома. Је*ем вам мајке и баке, цело ваше породично стабло. Не дугујем вам ништа. За мој успех је одговоран Бог, затим ја, па сви они који су ми блиски. Ви остали сте ми само каменчићи у чарапама. И псеудоновинари који само критикују, нека знају да са својим новцем могу да радим шта год хоћу," написао је, између осталог, бесни фудбалер.

Бајерн Минхен је Риберија због ових скандалозних твитова казнио непознатом, али "папреном" сумом, преноси "Си-Ен-Ен".

"Објаснио сам Франку да ће платити велику казну. Употребио је изразе које ми, као клуб, не прихватамо и које он, као играч Бајерна и узор многима, не сме да користи," рекао је спортски директор клуба Хасан Салихамиџић.

Рибери је кратко твитовао да је све у реду и да наставља даље.

У међувремену се испоставило да је Риберију било плаћено да промовише тај ресторан у Дубаију, што значи да није ни трошио свој новац на порцију златне шницле која ће га, очигледно, коштати много више од тих хиљаду долара.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар