Novi skandal Franka Riberija!

Bajern Minhen žestoko kaznio fudbalera koji je na Twitteru svima poručio da im "j*** celo porodično stablo", a sve je počelo zbog šnicle!

Fudbal 07.01.2019 | 21:45
Novi skandal Franka Riberija!
Frank Riberi glavna je tema evropskih medija, pošto je proteklog vikenda na Twitteru napravio incident zbog kojeg ga je klub kaznio!

Krenimo redom – francuski fudbaler, koji igra za Bajern Minhen, u četvrtak je postavio video sa godišnjeg odmora. Riberi (35) je napisao da "nema boljeg načina da se započne Nova godina" uz video u kojem jede šniclu prekrivenu zlatom, koja u restoranu u Dubaiju navodno košta više od 1.000 dolara!

Pratioci su ga zasuli kritikama, zbog razmetanja bogatstvom, što je Riberija očigledno razbesnelo jer im je u subotu na Twitteru uputio nezapamćenu salvu psovki!

"Počeću od zavidnih, besnih, rođenih samo zbog pucanja kondoma. Je*em vam majke i bake, celo vaše porodično stablo. Ne dugujem vam ništa. Za moj uspeh je odgovoran Bog, zatim ja, pa svi oni koji su mi bliski. Vi ostali ste mi samo kamenčići u čarapama. I pseudonovinari koji samo kritikuju, neka znaju da sa svojim novcem mogu da radim šta god hoću," napisao je, između ostalog, besni fudbaler.

Bajern Minhen je Riberija zbog ovih skandaloznih tvitova kaznio nepoznatom, ali "paprenom" sumom, prenosi "Si-En-En".

"Objasnio sam Franku da će platiti veliku kaznu. Upotrebio je izraze koje mi, kao klub, ne prihvatamo i koje on, kao igrač Bajerna i uzor mnogima, ne sme da koristi," rekao je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

Riberi je kratko tvitovao da je sve u redu i da nastavlja dalje.

U međuvremenu se ispostavilo da je Riberiju bilo plaćeno da promoviše taj restoran u Dubaiju, što znači da nije ni trošio svoj novac na porciju zlatne šnicle koja će ga, očigledno, koštati mnogo više od tih hiljadu dolara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar