Америчка новинарка: Срба има 7 милиона, а не гласају!

Испуните дужност као држављани те земље и гласајте", написала је Кејти Винџ.

Кошарка 07.01.2019 | 11:45
Америчка новинарка: Срба има 7 милиона, а не гласају!
"Срби, испуните грађанску дужност – гласајте за Јокића на Ол-стару"! Српски кошаркаш Никола Јокић "залудео" је Америку сјајним партијама и сви желе да га виде на Ол-стару НБА лиге.

О Николи Јокићу ове године говори се и као кандидату за МВП трофеј, међутим први резултати гласања за Ол-стар меч упућују на то да би спектакл у Шарлоту могао да прође без српског кошаркаша.

Да ли ће се центар Денвер Нагетса наћи међу 24 НБА звезде тог 17. фебруара у Северној Каролини у овом тренутку више зависи од гласова навијача широм планете, него од њега самог.

Јокић је, у делу посла који се тиче њега самог, наставио да бриљира и конкретно "позива" љубитеље кошарке да му дају глас у оштрој конкуренцији, али…

Питање је да ли ће то, на крају, бити довољно.

Агитујући за одлазак прве звезде јединог НБА тима из Колорада, новинарка локалне телевизије "Тхе Алтитуде", Кејти Винџ, написала је на Тwиттеру следеће:

"ПАЖЊА, СРБИЈО: Према подацима 'Гуглове' машине, у вашој земљи има седам милиона људи. Испуните дужност као држављани те земље и гласајте за Николу Јокића на НБА Ол-стару", написала је Винџова, која је захвалила се на српском језику.

"Хвала Вам".

Поређења ради, савезна држава Колорадо има скоро 5,7 милиона становника и за разлику од Калифорније и Тексаса, има само једног "представника" у НБА лиги - Денвер Нагетсе. 

За Јокића и остале наше кошаркаше у НБА лиги можете гласати овде.

Јокић је на том сусрету убацио 39 поена, уз 12 скокова и шест асистенција, а догодило се да је други пут узастопно - закуцао из игре!

То је, сходно његовој грађи, корпуленцији и стилу игре, прави раритет, па се наш ас и нашалио на свој рачун после утакмице.

Рекао је да његово "куцање" из контре било најатрактивније на мечу, "чиста поезија".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Куки

07.01.2019 12:09

Наравно да треба гласати. Пратим све његове утакмице И не једном коментатори спомену Србију. Јокер из Србије или Тако се то игра у Србији. Региструјте се на НБА Алл-Стар 2019

ОДГОВОРИТЕ