Američka novinarka: Srba ima 7 miliona, a ne glasaju!

Ispunite dužnost kao državljani te zemlje i glasajte", napisala je Kejti Vindž.

Košarka 07.01.2019 | 11:45
Američka novinarka: Srba ima 7 miliona, a ne glasaju!
"Srbi, ispunite građansku dužnost – glasajte za Jokića na Ol-staru"! Srpski košarkaš Nikola Jokić "zaludeo" je Ameriku sjajnim partijama i svi žele da ga vide na Ol-staru NBA lige.

O Nikoli Jokiću ove godine govori se i kao kandidatu za MVP trofej, međutim prvi rezultati glasanja za Ol-star meč upućuju na to da bi spektakl u Šarlotu mogao da prođe bez srpskog košarkaša.

Da li će se centar Denver Nagetsa naći među 24 NBA zvezde tog 17. februara u Severnoj Karolini u ovom trenutku više zavisi od glasova navijača širom planete, nego od njega samog.

Jokić je, u delu posla koji se tiče njega samog, nastavio da briljira i konkretno "poziva" ljubitelje košarke da mu daju glas u oštroj konkurenciji, ali…

Pitanje je da li će to, na kraju, biti dovoljno.

Agitujući za odlazak prve zvezde jedinog NBA tima iz Kolorada, novinarka lokalne televizije "The Altitude", Kejti Vindž, napisala je na Twitteru sledeće:

"PAŽNJA, SRBIJO: Prema podacima 'Guglove' mašine, u vašoj zemlji ima sedam miliona ljudi. Ispunite dužnost kao državljani te zemlje i glasajte za Nikolu Jokića na NBA Ol-staru", napisala je Vindžova, koja je zahvalila se na srpskom jeziku.

"Hvala Vam".

Poređenja radi, savezna država Kolorado ima skoro 5,7 miliona stanovnika i za razliku od Kalifornije i Teksasa, ima samo jednog "predstavnika" u NBA ligi - Denver Nagetse. 

Za Jokića i ostale naše košarkaše u NBA ligi možete glasati ovde.

Jokić je na tom susretu ubacio 39 poena, uz 12 skokova i šest asistencija, a dogodilo se da je drugi put uzastopno - zakucao iz igre!

To je, shodno njegovoj građi, korpulenciji i stilu igre, pravi raritet, pa se naš as i našalio na svoj račun posle utakmice.

Rekao je da njegovo "kucanje" iz kontre bilo najatraktivnije na meču, "čista poezija".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kuki

07.01.2019 12:09

Naravno da treba glasati. Pratim sve njegove utakmice I ne jednom komentatori spomenu Srbiju. Joker iz Srbije ili Tako se to igra u Srbiji. Registrujte se na NBA All-Star 2019

ODGOVORITE