Николић: "Игоси" показали најгоре лице!

Тренер Игокее Драган Николић није крио разочарање издањем својих кошаркаша у посљедњој четвртини меча у Подгорици. "и то не због незнања већ због лошег понашања", рекао је Николић.

Кошарка 07.01.2019 | 11:15
Николић: "Игоси" показали најгоре лице!
Игокеа је по осми пут погнуте главе напустила дворану "Морача" из исто толико утакмица против Будућности - 96:70 (17:23, 26:23, 24:12, 29:12).

Тим Драгана Николића одлично је одиграо прво полувријеме у којем је осим на самом почетку констатно водио, чак и до девет разлике, да би потом у трећем периоду Подгоричани успјели да преокрену и у посљедњу четвртину уђу са "плус девет".

А онда је у посљедњих 10 минута услиједио "потоп" и убједљив пораз од чак 26 кошева разлике!

"Најприје желим да свима који славе честитам Бадње вече и предстојећи Божић и такође честитам Будућности на заслуженој побједи. Као што сам рекао играчима прије утакмице да против овакавих екипа, а посебно против Будућности која је евролигашки ниво и шампион Јадрана, да им мало недостаје да прегазе противника што се нама, на жалост десило", рекао је Николић послије меча у Подгорици.

Иако се трудио да бира ријечи, тренер Игокее никако није могао да сакрије незадовољство партијом, али и понашањем својих изабраника у посљедњем периоду утакмице 14. кола АБА лиге.

"Прво полувријеме, па и друго добрим дијелом, смо имали неку контролу, ушли смо у посљедњу четвртину са минусом од девет поена и онда смо забиљежили резултат од 29:12. У том периоду смо показали најгоре могуће лице. Није проблем да изгубиш утакмицу, што сам и рекао играчима у свлачионици, већ начин на који смо три четвртине имали и игру и идеју и онда се распали. Није се то распало због незнања него лошег понашања, изузетно лошег понашања играча. Будућност јесте имала свој дан и у нападу и одбрани, али ми смо се предали. Против Цибоне смо направили помак, а сада два корака назад".

Сљедећи ривал "игоса" је лидер у регионалном такмичењу, екипа Црвене звезде, која гостује у Лакташима.

"У наредном колу долази нам екипа која не губи ове сезоне у АБА лиги, послије тога такође имамо јако тежак распоред. Са овим начином сам забринут за примарни циљ, а то је опстанак. Дубоко сам разочаран", закључио је шеф струке Игокее, која је уписала девети пораз ове сезоне.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар