Nikolić: "Igosi" pokazali najgore lice!

Trener Igokee Dragan Nikolić nije krio razočaranje izdanjem svojih košarkaša u posljednjoj četvrtini meča u Podgorici. "i to ne zbog neznanja već zbog lošeg ponašanja", rekao je Nikolić.

Košarka 07.01.2019 | 11:15
Nikolić: "Igosi" pokazali najgore lice!
Igokea je po osmi put pognute glave napustila dvoranu "Morača" iz isto toliko utakmica protiv Budućnosti - 96:70 (17:23, 26:23, 24:12, 29:12).

Tim Dragana Nikolića odlično je odigrao prvo poluvrijeme u kojem je osim na samom početku konstatno vodio, čak i do devet razlike, da bi potom u trećem periodu Podgoričani uspjeli da preokrenu i u posljednju četvrtinu uđu sa "plus devet".

A onda je u posljednjih 10 minuta uslijedio "potop" i ubjedljiv poraz od čak 26 koševa razlike!

"Najprije želim da svima koji slave čestitam Badnje veče i predstojeći Božić i takođe čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Kao što sam rekao igračima prije utakmice da protiv ovakavih ekipa, a posebno protiv Budućnosti koja je evroligaški nivo i šampion Jadrana, da im malo nedostaje da pregaze protivnika što se nama, na žalost desilo", rekao je Nikolić poslije meča u Podgorici.

Iako se trudio da bira riječi, trener Igokee nikako nije mogao da sakrije nezadovoljstvo partijom, ali i ponašanjem svojih izabranika u posljednjem periodu utakmice 14. kola ABA lige.

"Prvo poluvrijeme, pa i drugo dobrim dijelom, smo imali neku kontrolu, ušli smo u posljednju četvrtinu sa minusom od devet poena i onda smo zabilježili rezultat od 29:12. U tom periodu smo pokazali najgore moguće lice. Nije problem da izgubiš utakmicu, što sam i rekao igračima u svlačionici, već način na koji smo tri četvrtine imali i igru i ideju i onda se raspali. Nije se to raspalo zbog neznanja nego lošeg ponašanja, izuzetno lošeg ponašanja igrača. Budućnost jeste imala svoj dan i u napadu i odbrani, ali mi smo se predali. Protiv Cibone smo napravili pomak, a sada dva koraka nazad".

Sljedeći rival "igosa" je lider u regionalnom takmičenju, ekipa Crvene zvezde, koja gostuje u Laktašima.

"U narednom kolu dolazi nam ekipa koja ne gubi ove sezone u ABA ligi, poslije toga takođe imamo jako težak raspored. Sa ovim načinom sam zabrinut za primarni cilj, a to je opstanak. Duboko sam razočaran", zaključio je šef struke Igokee, koja je upisala deveti poraz ove sezone.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar