Потписао Дефо, за њим стиже и...

. . . плејмејкер Саутемптона! Шкотски великан прави озбиљан тим за напад на титулу.

Фудбал 07.01.2019 | 09:45
Потписао Дефо, за њим стиже и...
Велики дан за новију историју Глазгов Ренџерса. Екипа Стивена Џерарда довела је данас велико појачање у виду искусног нападача Борнмута Џермејна Дефоа (36), који ће покушати да им помогне да после осам година врате коначно шампионску титулу на Ајброкс парк.

Некадашњи репрезентативац Енглеске наступаће у Шкотској на позајмици која ће трајати годину и по дана, а већ у понедељак придружиће се остатку тима који се налази на мини-припремама у Шпанији.

Дефо, који је током богате каријере играо сјајно за Вест Хем, Портсмут, Тотенхем и Сандерленд, није се наосвајао трофеја. Има за сада само један Лига куп с Певцима из 2008. године, па би сигурно било лепо ако би на заласку каријере с Ренџерсима успео да се домогне најзначајнијег пехара.

Поред Дефоа, очекује се да место у авиону за Шпанију буде резервисано и за искусног плејмејкера Стивена Дејвиса. Капитен Северне Ирске такође стиже на позајмицу из Саутемптона са којим је ушао у последњих шест месеци уговора и биће сигурно велико појачање за Џерардовуекипу.

Занимљиво, управо је Дејвис био члан последње генерације Ренџерса која је освојила титулу шампиона Шкотске далеке 2011. године, а годину дана касније за само 1.000.000 евра прешао је у табор Светаца.

Тренутно, Селтик и Ренџерс деле прво место у Премијер лиги Шкотске са по 42 бода с тим што Зелени имају утакмицу мање.    

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар