Potpisao Defo, za njim stiže i...

. . . plejmejker Sautemptona! Škotski velikan pravi ozbiljan tim za napad na titulu.

Fudbal 07.01.2019 | 09:45
Potpisao Defo, za njim stiže i...
Veliki dan za noviju istoriju Glazgov Rendžersa. Ekipa Stivena Džerarda dovela je danas veliko pojačanje u vidu iskusnog napadača Bornmuta Džermejna Defoa (36), koji će pokušati da im pomogne da posle osam godina vrate konačno šampionsku titulu na Ajbroks park.

Nekadašnji reprezentativac Engleske nastupaće u Škotskoj na pozajmici koja će trajati godinu i po dana, a već u ponedeljak pridružiće se ostatku tima koji se nalazi na mini-pripremama u Španiji.

Defo, koji je tokom bogate karijere igrao sjajno za Vest Hem, Portsmut, Totenhem i Sanderlend, nije se naosvajao trofeja. Ima za sada samo jedan Liga kup s Pevcima iz 2008. godine, pa bi sigurno bilo lepo ako bi na zalasku karijere s Rendžersima uspeo da se domogne najznačajnijeg pehara.

Pored Defoa, očekuje se da mesto u avionu za Španiju bude rezervisano i za iskusnog plejmejkera Stivena Dejvisa. Kapiten Severne Irske takođe stiže na pozajmicu iz Sautemptona sa kojim je ušao u poslednjih šest meseci ugovora i biće sigurno veliko pojačanje za Džerardovuekipu.

Zanimljivo, upravo je Dejvis bio član poslednje generacije Rendžersa koja je osvojila titulu šampiona Škotske daleke 2011. godine, a godinu dana kasnije za samo 1.000.000 evra prešao je u tabor Svetaca.

Trenutno, Seltik i Rendžers dele prvo mesto u Premijer ligi Škotske sa po 42 boda s tim što Zeleni imaju utakmicu manje.    

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar