Крстајић: Тврдоглав сам, али нисам комплексаш!

Селектор Србије Младен Крстајић проговорио је отворено о актуелном тренутку "орлова" и свему оном што нас чека у наставку године.

Фудбал 08.01.2019 | 17:15
Крстајић: Тврдоглав сам, али нисам комплексаш!
Крстајић је причао о Мундијалу у Русији, проблемима унутар репрезентације, али и о циљевима и самој игри.

Селектор Србије оставио је могућност да се изврше и одређене корекције у формацији, рецимо да Србије убудуће игра и са два нападача. 

"Може, али онда треба да се промени цео концепт и систем који форсирамо последњих годину дана. Те ствари можемо да коригујемо у току утакмице, кад, не дај Боже, екипа слабије игра, или јуримо резултат па су нам потребна два шпица. Зашто некад и не почети утакмицу са два шпица?, рекао је Крстајић у ексклузивном интервју за “Спортски журнал”. 

Бивши играч Партизана и Шалкеа је признао да и сам има извесне мане, али и принципе којих се држи. 

"Јесам тврдоглав. Можда на прву. Имам неке принципе од којих не одустајем. Такође сам тимски играч, не бежим од савета и кориговања, кад ме саветују други. Нисам комплексаш!" 

Он није желео да прича о томе да ли би другачије водио меч са Швајцарском у Русији. 

"То су ствари које остају у мени. Све што бих сада рекао другачије би се протумачило", додао је селектор "орлова". 

У 2018. је имао неспоразуме са неколико играча. Лука Миливојевић је био у фокусу. 

"Не знам да ли ме Лука воли или не воли, то бисте морали њега да питате. Што се мене тиче, могу да кажем да никога не мрзим. Увек гледам право у очи. Мислим да је Лука прави момак и спортиста. Ствари које су се десиле – десиле су се. У суштини, треба да гледамо напред и оно што се деси, ма ко да је погрешио, ако сам и ја погрешио. Знам да праштам и гледам унапред. Суштина је да је Србија изнад нас и да гледамо заједнички интерес, а то је да српски фудбал напредује", поручио је Младен Крстајић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срамотис

08.01.2019 18:08

Србију твојим потезима, јос признајес лудило. Ма кога ти зезас, "срамото једна" ? Бозе помози, јесмо икад имали лосијег тренера !?

ОДГОВОРИТЕ