Krstajić: Tvrdoglav sam, ali nisam kompleksaš!

Selektor Srbije Mladen Krstajić progovorio je otvoreno o aktuelnom trenutku "orlova" i svemu onom što nas čeka u nastavku godine.

Fudbal 08.01.2019 | 17:15
Krstajić: Tvrdoglav sam, ali nisam kompleksaš!
Krstajić je pričao o Mundijalu u Rusiji, problemima unutar reprezentacije, ali i o ciljevima i samoj igri.

Selektor Srbije ostavio je mogućnost da se izvrše i određene korekcije u formaciji, recimo da Srbije ubuduće igra i sa dva napadača. 

"Može, ali onda treba da se promeni ceo koncept i sistem koji forsiramo poslednjih godinu dana. Te stvari možemo da korigujemo u toku utakmice, kad, ne daj Bože, ekipa slabije igra, ili jurimo rezultat pa su nam potrebna dva špica. Zašto nekad i ne početi utakmicu sa dva špica?, rekao je Krstajić u ekskluzivnom intervju za “Sportski žurnal”. 

Bivši igrač Partizana i Šalkea je priznao da i sam ima izvesne mane, ali i principe kojih se drži. 

"Jesam tvrdoglav. Možda na prvu. Imam neke principe od kojih ne odustajem. Takođe sam timski igrač, ne bežim od saveta i korigovanja, kad me savetuju drugi. Nisam kompleksaš!" 

On nije želeo da priča o tome da li bi drugačije vodio meč sa Švajcarskom u Rusiji. 

"To su stvari koje ostaju u meni. Sve što bih sada rekao drugačije bi se protumačilo", dodao je selektor "orlova". 

U 2018. je imao nesporazume sa nekoliko igrača. Luka Milivojević je bio u fokusu. 

"Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, to biste morali njega da pitate. Što se mene tiče, mogu da kažem da nikoga ne mrzim. Uvek gledam pravo u oči. Mislim da je Luka pravi momak i sportista. Stvari koje su se desile – desile su se. U suštini, treba da gledamo napred i ono što se desi, ma ko da je pogrešio, ako sam i ja pogrešio. Znam da praštam i gledam unapred. Suština je da je Srbija iznad nas i da gledamo zajednički interes, a to je da srpski fudbal napreduje", poručio je Mladen Krstajić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sramotis

08.01.2019 18:08

Srbiju tvojim potezima, jos priznajes ludilo. Ma koga ti zezas, "sramoto jedna" ? Boze pomozi, jesmo ikad imali losijeg trenera !?

ODGOVORITE