Интер све амбициознији након договора са Годином!

Нуди се Робен, на мети и Ерера и тандем са Олд Трафорда! Неразури више не могу да трпе доминацију Јувентуса.

Фудбал 08.01.2019 | 00:00
Интер све амбициознији након договора са Годином!
Титула првака Европе из 2010. године и смена генерација, па и клупског руководства која је Интер гурнула на ивици амбиса. Чини се да је слободан пад прекинут пре но што се тело разбило о камење, а вести које нам овог јануара стижу са “Ђузепе Меаце“ говоре да би Неразури могли да од лета крену у убрзани успон. После наводног договора са Дијегом Годином – мада још нема потврде да је штопера Атлетика прихватио да по истеку уговора стигне у Милано – Интеру су порасле амбиције, па данашња Газета дело Спорт пише о неколико занимљивих планова.

Свакако најатрактивнији је онај по коме би руку под руку са Годином на лето стигао и Арјен Робен. Тачно је да није више онај стари, али уговор са Бајерном му истиче и финансијски залогај не би био посебно велики, а Интеру је то нарочито битно због финансија и Уефиног фер плеја. Поједини медији овде чак истичу да се Робен сам понудио Интеру преко посредника, иако се до сада веровало да ће се вратити у матични Гронинген и полако почети да се припрема за живот после фудбала. Интер би ипак могао да му одложи одлазак у пензију.

По истом принципу – без цента обештећења – Пјеро Аусилио и Бебе Марота радо би узели још неколико атрактивних играча. Рецимо, неуморног везисту Порта и мексичке репрезентације Ектора Ереру, па и тандем Манчестер јунајтеда Антонио Валенсија/Матео Дармијан.

Нису баш играчи из ТОП кладе, или барем нису више играчи из ТОП класе, али би свакако појачали конкуренцију.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар