Inter sve ambiciozniji nakon dogovora sa Godinom!

Nudi se Roben, na meti i Erera i tandem sa Old Traforda! Nerazuri više ne mogu da trpe dominaciju Juventusa.

Fudbal 08.01.2019 | 00:00
Inter sve ambiciozniji nakon dogovora sa Godinom!
Titula prvaka Evrope iz 2010. godine i smena generacija, pa i klupskog rukovodstva koja je Inter gurnula na ivici ambisa. Čini se da je slobodan pad prekinut pre no što se telo razbilo o kamenje, a vesti koje nam ovog januara stižu sa “Đuzepe Meace“ govore da bi Nerazuri mogli da od leta krenu u ubrzani uspon. Posle navodnog dogovora sa Dijegom Godinom – mada još nema potvrde da je štopera Atletika prihvatio da po isteku ugovora stigne u Milano – Interu su porasle ambicije, pa današnja Gazeta delo Sport piše o nekoliko zanimljivih planova.

Svakako najatraktivniji je onaj po kome bi ruku pod ruku sa Godinom na leto stigao i Arjen Roben. Tačno je da nije više onaj stari, ali ugovor sa Bajernom mu ističe i finansijski zalogaj ne bi bio posebno veliki, a Interu je to naročito bitno zbog finansija i Uefinog fer pleja. Pojedini mediji ovde čak ističu da se Roben sam ponudio Interu preko posrednika, iako se do sada verovalo da će se vratiti u matični Groningen i polako početi da se priprema za život posle fudbala. Inter bi ipak mogao da mu odloži odlazak u penziju.

Po istom principu – bez centa obeštećenja – Pjero Ausilio i Bebe Marota rado bi uzeli još nekoliko atraktivnih igrača. Recimo, neumornog vezistu Porta i meksičke reprezentacije Ektora Ereru, pa i tandem Mančester junajteda Antonio Valensija/Mateo Darmijan.

Nisu baš igrači iz TOP klade, ili barem nisu više igrači iz TOP klase, ali bi svakako pojačali konkurenciju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar