Зашто странци сад хоће у Звезду...?!

„Плаћамо на време, поправили смо имиџ на тржишту“, поручио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Фудбал 07.01.2019 | 21:05
Зашто странци сад хоће у Звезду...?!
Велики утицај на резултате Црвене звезде у протеклих 18 месеци имали су странци. Тамо где су стали Канга, Боаћи и Ле Талек, наставио је Ел Фарду Бен... Управо због партија поменутих фудбалера српски шампион је поправио имиџ на тржишту. Играчи са разних страна света се нуде Црвеној звезди. До пре четири године није било тако.

Стално се причало о арбитражама, опроштеним дуговима...

„Пре четири године било је много теже. Звезда је изгубила имиџ, била на лошем гласу. Најгора је та реклама од уста до уста да Звезда не плаћа, да сви завршавају на арбитражи. Мучио нас је лош глас. Поштеним односом према тим људима смо изградили добар имиџ који се опет преноси од уста до уста. Сада говоре међу собом да у Звезди раде људи који не желе да варају, и сад нам је много лакше него пре четири године. Треба времена да се изгради тај однос између Звезде и тршишта. То је прво“, рекао је зу разговору за Спортски Журнал генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Због одличних резултата на међународној сцени Црвена звезда успева да све финансијске обавезе према играчком кадру измирује на време. Пре одлска на одмор исплаћена је новембарска плата. Ретко кад се то дешавало у новијој историји.

„Друго је што је Звезда финансијски стабилна и плаћа на време договорено. Треће је Маракана. Сви су чули о атмосфери каква је на Маракани и желе да је осете. Сви они то гледају на видео клиповима, желе да осете тај амбијент који може да се направи једино у Јужној Америци. Четврто, многи нису освојили титулу и то је изазов за играче да то упишу у ЦВ. Београд је леп за живот, Звезда уредно плаћа, осваја титуле, игра у Европи. Сад је много лакше“, поручио је Звездан Терзић.  

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар