Zašto stranci sad hoće u Zvezdu...?!

„Plaćamo na vreme, popravili smo imidž na tržištu“, poručio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Fudbal 07.01.2019 | 21:05
Zašto stranci sad hoće u Zvezdu...?!
Veliki uticaj na rezultate Crvene zvezde u proteklih 18 meseci imali su stranci. Tamo gde su stali Kanga, Boaći i Le Talek, nastavio je El Fardu Ben... Upravo zbog partija pomenutih fudbalera srpski šampion je popravio imidž na tržištu. Igrači sa raznih strana sveta se nude Crvenoj zvezdi. Do pre četiri godine nije bilo tako.

Stalno se pričalo o arbitražama, oproštenim dugovima...

„Pre četiri godine bilo je mnogo teže. Zvezda je izgubila imidž, bila na lošem glasu. Najgora je ta reklama od usta do usta da Zvezda ne plaća, da svi završavaju na arbitraži. Mučio nas je loš glas. Poštenim odnosom prema tim ljudima smo izgradili dobar imidž koji se opet prenosi od usta do usta. Sada govore među sobom da u Zvezdi rade ljudi koji ne žele da varaju, i sad nam je mnogo lakše nego pre četiri godine. Treba vremena da se izgradi taj odnos između Zvezde i tršišta. To je prvo“, rekao je zu razgovoru za Sportski Žurnal generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Zbog odličnih rezultata na međunarodnoj sceni Crvena zvezda uspeva da sve finansijske obaveze prema igračkom kadru izmiruje na vreme. Pre odlska na odmor isplaćena je novembarska plata. Retko kad se to dešavalo u novijoj istoriji.

„Drugo je što je Zvezda finansijski stabilna i plaća na vreme dogovoreno. Treće je Marakana. Svi su čuli o atmosferi kakva je na Marakani i žele da je osete. Svi oni to gledaju na video klipovima, žele da osete taj ambijent koji može da se napravi jedino u Južnoj Americi. Četvrto, mnogi nisu osvojili titulu i to je izazov za igrače da to upišu u CV. Beograd je lep za život, Zvezda uredno plaća, osvaja titule, igra u Evropi. Sad je mnogo lakše“, poručio je Zvezdan Terzić.  

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar