Рукометаши Србије поново поражени у Македонији!

Трилер пораз рукометаша у последњој провери пред Светско првенство! Рукометаши Србије изгубили су у Скопљу од Македоније са 27:28 (13:16), у другој припремној утакмици пред Светско првенство.

Остали спортови 06.01.2019 | 10:00
Рукометаши Србије поново поражени у Македонији!
Македонија је током већег дела утакмице водила са два, три гола, а Србија је на почетку другог полувремена успела да поведе (17:16).

Завршница је била неизвесна, а Македонија је победила голом Филипа Лазарова 12 секунди пре краја утакмице. Србија и Македонија су играле и у петак у Скопљу, када је домаћин победио са 37:31.

Рукометаши Србије доживели су пораз и у другој пријатељској утакмици у Скопљу.

Македонија је у суботу била боља од Орлова са 28:27 (16:13). Резултатски неизвестан дуел у коме су изабраници селектора Ненада Перуничића приказали знатно бољу игру него у јучерашњем мечу (37:31), решен је 12 секунди пре краја голом Филипа Лазарова.

Домаћин је у већем делу сусрета био у вођству од два-три гола, али су Орлови успели да дођу до предности на старту другог полувремена (16:17) и уђу у неизвесну завршницу.

Најефикаснији у нашем тиму били су Воркапић и Вујић са по четири гола, а Зеленовић је постигао три гола, док је Македонце предводио Пешевски са шест голова.

Светско првенство у Немачкој и Данској почиње у четвртак, 10. јануара, а Србија ће дан касније у првом колу Групе А играти против Русије, од 18 часова у Берлину. 

Македонија се такмичи у Групи Б, а у првом колу, 11. јануара играће против Јапана у Минхену.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар