Е, то би била искусна одбрана! Преокрет!

Пепе кренуо ка Порту, па скренуо у Монако! Ђанлука Ди Марцио најавио да је постигнут договор у начелу.

Фудбал 06.01.2019 | 14:15
Е, то би била искусна одбрана! Преокрет!
Италијански трансфер-гуру Ђанлука Ди Марцио јавља да је Монако постигао договор у начелу са португалским штопером Пепеом, као и Сеском Фабрегасом. И да би овај двојац требало да стигне у редове Кнежева наредних дана.

Пепе је, као што смо писали јуче, био веома близу да прихвати понуду Порта, највише из приватних разлога, сати су га делили од тог трансфера, али изгледа да је пресудила жеља менаџера Жоржа Мендеша.

И онда је Пепе с пута ка Порту скренуо у Монако. По свему судећи.

Такође, Монако је уверен да ће Фабрегас стићи пошто одигра меч с Челсијем у ФА Купу. О томе смо већ писали па то и није нека новост, као што објективно јесте изненађење за Пепеа. Рекорд је писао да иде у Порто, да је близу... Али, то је прелазни рок. Све је могуће.

Иначе, евентуалним доласком Пепеа у Монако био би комплетиран мегаискусан штоперски тандем Пепе - Налдо. Налдо има 36 година, док Пепе има 35.

Налдо је потписао уговор до лета 2020. године и одмах почео са тренинзима у новом клубу. Пепе је слободан играч тако да Монако не би морао да плаћа откуп. Португалац је раније напустио Бешикташ јер истанбулски тим има финансијске проблеме и није могао да му исплати плату.

Зато је Пепе сада слободан у избору средине.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар