E, to bi bila iskusna odbrana! Preokret!

Pepe krenuo ka Portu, pa skrenuo u Monako! Đanluka Di Marcio najavio da je postignut dogovor u načelu.

Fudbal 06.01.2019 | 14:15
E, to bi bila iskusna odbrana! Preokret!
Italijanski transfer-guru Đanluka Di Marcio javlja da je Monako postigao dogovor u načelu sa portugalskim štoperom Pepeom, kao i Seskom Fabregasom. I da bi ovaj dvojac trebalo da stigne u redove Kneževa narednih dana.

Pepe je, kao što smo pisali juče, bio veoma blizu da prihvati ponudu Porta, najviše iz privatnih razloga, sati su ga delili od tog transfera, ali izgleda da je presudila želja menadžera Žorža Mendeša.

I onda je Pepe s puta ka Portu skrenuo u Monako. Po svemu sudeći.

Takođe, Monako je uveren da će Fabregas stići pošto odigra meč s Čelsijem u FA Kupu. O tome smo već pisali pa to i nije neka novost, kao što objektivno jeste iznenađenje za Pepea. Rekord je pisao da ide u Porto, da je blizu... Ali, to je prelazni rok. Sve je moguće.

Inače, eventualnim dolaskom Pepea u Monako bio bi kompletiran megaiskusan štoperski tandem Pepe - Naldo. Naldo ima 36 godina, dok Pepe ima 35.

Naldo je potpisao ugovor do leta 2020. godine i odmah počeo sa treninzima u novom klubu. Pepe je slobodan igrač tako da Monako ne bi morao da plaća otkup. Portugalac je ranije napustio Bešiktaš jer istanbulski tim ima finansijske probleme i nije mogao da mu isplati platu.

Zato je Pepe sada slobodan u izboru sredine.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar