Симеоне упире прстом у Атлетико!

Клуб се огрешио о Година! Обећао је нешто што није испунио. . . ! Одлазак у Интер готово известан!

Фудбал 07.01.2019 | 17:00
Симеоне упире прстом у Атлетико!
Навијачи Интера с одушевљењем славе, Дијего Симеоне им даје потпору у свему – прелазак Дијега Година на стадион Ђузепе Меаца је на потпис далеко.

Мада Чоло Симеоне категорички тврди да Годин још ништа није потписао са Интером, јасно је да се помирио с чињеницом да ће га искусни Уругвајац напустити до лета, а за то је окривио – Атлетико!

“Истина је да је Атлетико обећао неке ствари Годину пошто је добио позив Манчестер јунајтеда и да то клуб никада није испунио. Ниједног тренутка нису уложили труд да продуже уговор са Годином“, каже Симеоне и додаје:

“Атлетико и играч у овом тренутку траже најбоље решење за све стране. Обе стране знају шта мислим на ову тему. Ако се деси да остане, то ће се догодити само зато што је то најбоље решење за све. Али...“, остао је недоречен Симеоне.

У фудбалским круговима шушка се да је Атлетико Годину обећао нови вишегодишњи уговор и још већу плату, али се о детаљима растурања преговора засад не зна ништа. Годин ће наредног месеца напунити 33 године, са Атлетиком има уговор до лета, а досадашњи је вредео 5.000.000 евра по сезони.

У Италији су објављени готово сви детаљи сарадње са Интером, а медицински прегледи догодиће се најкасније у наредне две седмице.

Изгледа да је готово.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар