Simeone upire prstom u Atletiko!

Klub se ogrešio o Godina! Obećao je nešto što nije ispunio. . . ! Odlazak u Inter gotovo izvestan!

Fudbal 07.01.2019 | 17:00
Simeone upire prstom u Atletiko!
Navijači Intera s oduševljenjem slave, Dijego Simeone im daje potporu u svemu – prelazak Dijega Godina na stadion Đuzepe Meaca je na potpis daleko.

Mada Čolo Simeone kategorički tvrdi da Godin još ništa nije potpisao sa Interom, jasno je da se pomirio s činjenicom da će ga iskusni Urugvajac napustiti do leta, a za to je okrivio – Atletiko!

“Istina je da je Atletiko obećao neke stvari Godinu pošto je dobio poziv Mančester junajteda i da to klub nikada nije ispunio. Nijednog trenutka nisu uložili trud da produže ugovor sa Godinom“, kaže Simeone i dodaje:

“Atletiko i igrač u ovom trenutku traže najbolje rešenje za sve strane. Obe strane znaju šta mislim na ovu temu. Ako se desi da ostane, to će se dogoditi samo zato što je to najbolje rešenje za sve. Ali...“, ostao je nedorečen Simeone.

U fudbalskim krugovima šuška se da je Atletiko Godinu obećao novi višegodišnji ugovor i još veću platu, ali se o detaljima rasturanja pregovora zasad ne zna ništa. Godin će narednog meseca napuniti 33 godine, sa Atletikom ima ugovor do leta, a dosadašnji je vredeo 5.000.000 evra po sezoni.

U Italiji su objavljeni gotovo svi detalji saradnje sa Interom, a medicinski pregledi dogodiće se najkasnije u naredne dve sedmice.

Izgleda da je gotovo.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar