Човић: Слушам разне бајке о платама наших играча!

Посебно странаца! "Тим Звезде јефтинији од неколико конкурентских екипа у АБА лиги. Једину могућност за добијање другог места у Евролиги видим кроз освајање Еврокупа, другачије не", каже председник Црвене звезде.

Кошарка 06.01.2019 | 21:30
Човић: Слушам разне бајке о платама наших играча!
Црвена звезда је до сада врло добра. У АБА лиги је савршена пошто има све победе, а у Еврокупу је стигла до тријумфа у првој утакмици ТОП 16 фазе против Лиможа.

Црвено-бели су једини тим из врха АБА лиге који није ништа мењао отпочетка сезоне, а у последње време све боље игре пружају и играчи који нису били у првом плану. Наравно, страни играчи су носиоци. А о њима и њиховим примањима је причао председник Звезде Небојша Човић.

"Немам разлога да будем незадовољан, посебно што смо на реалним економским основама саставили овај тим. Он је јефтинији од неколико екипа које су нам конкуренти у борби за трофеј АБА лиге иако слушам разне бајке о платама наших играча, посебно странаца. То нас не дотиче, идемо утакмицу по утакмицу, немамо притисак јер смо показали да знамо шта радимо. Уосталом, и резултати то показују, а навијачи нам верују", поручио је Човић за црногорски портал “Борба.ме”, а преноси сајт Република.рс.

До другог места у Евролиги, тимови из АБА лиге могу само кроз Еврокуп.

"Чули смо Ðордија Бертомеуа, који по сваку цену жели клуб из Лондона у Евролиги, тако да нема шта даље да се елаборира. Једину могућност за добијање другог места видим кроз освајање Еврокупа, другачије не. На овим просторима није лако наћи новац и оформити тим базиран на том буџету који би био конкурентан екипама које желе на Фајнал фор", додао је Човић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар