Čović: Slušam razne bajke o platama naših igrača!

Posebno stranaca! "Tim Zvezde jeftiniji od nekoliko konkurentskih ekipa u ABA ligi. Jedinu mogućnost za dobijanje drugog mesta u Evroligi vidim kroz osvajanje Evrokupa, drugačije ne", kaže predsednik Crvene zvezde.

Košarka 06.01.2019 | 21:30
Čović: Slušam razne bajke o platama naših igrača!
Crvena zvezda je do sada vrlo dobra. U ABA ligi je savršena pošto ima sve pobede, a u Evrokupu je stigla do trijumfa u prvoj utakmici TOP 16 faze protiv Limoža.

Crveno-beli su jedini tim iz vrha ABA lige koji nije ništa menjao otpočetka sezone, a u poslednje vreme sve bolje igre pružaju i igrači koji nisu bili u prvom planu. Naravno, strani igrači su nosioci. A o njima i njihovim primanjima je pričao predsednik Zvezde Nebojša Čović.

"Nemam razloga da budem nezadovoljan, posebno što smo na realnim ekonomskim osnovama sastavili ovaj tim. On je jeftiniji od nekoliko ekipa koje su nam konkurenti u borbi za trofej ABA lige iako slušam razne bajke o platama naših igrača, posebno stranaca. To nas ne dotiče, idemo utakmicu po utakmicu, nemamo pritisak jer smo pokazali da znamo šta radimo. Uostalom, i rezultati to pokazuju, a navijači nam veruju", poručio je Čović za crnogorski portal “Borba.me”, a prenosi sajt Republika.rs.

Do drugog mesta u Evroligi, timovi iz ABA lige mogu samo kroz Evrokup.

"Čuli smo Ðordija Bertomeua, koji po svaku cenu želi klub iz Londona u Evroligi, tako da nema šta dalje da se elaborira. Jedinu mogućnost za dobijanje drugog mesta vidim kroz osvajanje Evrokupa, drugačije ne. Na ovim prostorima nije lako naći novac i oformiti tim baziran na tom budžetu koji bi bio konkurentan ekipama koje žele na Fajnal for", dodao je Čović.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar