Шести дан од нестанка Давора

Прошло је шест дана од како се изгубио сваки траг Давору Драгичевићу, човјеку који је у протеклих девет мјесеци свакодневно био на Тргу Крајине у Бањој Луци тражећи само истину и правду за свог страдалог сина Давида.

Република Српска 05.01.2019 | 12:28
Шести дан од нестанка Давора
Давор Драгичевић је 30. децембра предводио протестну шетњу грађана у Бањој Луци која је трајала дуже од шест сати, након чега су интервенцијом специјалне јединице полиције окончани протести у Бањој Луци. Давор је нестао.

Од тог тренутка појавило се много (дез)информација у вези са Давором Драгичевићем. Прве су говориле да је он ухапшен, што је одмах демантовано из бањалучке полиције. Кружиле су гласине да је напустио земљу и да се скрива у Амбасади Велике Британије у Сарајеву, што је такође званично одбачено.

Његови блиски пријатељи и чланови групе Правда за Давида забринути су за његову судбину с обзиром да се никоме није јавио данима. Сузана Радановић, са којом је Давор имао сина Давида, казала је да нема коме пријавити његов нестанак. Даворов адвокат Ифет Ферагет с јавности није дијелио информације гдје би се његов клијент могао налазити.

Војин Мијатовић, учесник протеста и један од опозиционих политичара који подржава групу Правда за Давида и велики критичар власти у РС, у разговору за Клиx.ба је казао да је власт успјела потпуно окренути ситуацију да Давор од жртве породичне трагедије постане бјегунац.

"Поставља се питање гдје се Давор сада налази. Нажалост од жртве, као што јесте, долазимо до правно формалних чињеница да је он данас бјегунац пред Законом. То показује колико је режим на челу с Милорадом Додиком био преплашен и ријешен да прекине читаву причу око Правде за Давида", сматра Мијатовић.

Полицијска Управа Бања Лука дан након нестанка расписала је потрагу за Давором Драгичевићем и још четири особе због сумње да су починили кривична дјела и прекршаје јер се нису придржавали обавеза прописаних Законом о јавном окупљању РС, те су, како је наведено из полиције, прекинули заказани концерт естрадног умјетника Хариса Џиновића.

Мијатовић се пита да ли се само чекао тренутак да група Правда за Давида постане формално регистрована како би се и кривично могле гонити одређене особе.

"Посљедњи протести су први пут организовани са захтјевом групе која се регистровала као невладина организација. Да ли се чекало управо то да могу формално правно покренути лавину прекршајних и кривичних пријава против људи из групе и опозиције? Група инсистира на тражењу правде и истине. Већина опозиционих партија подржава ту причу, иако неки покушавају да се окористе од то, а режим покушава све приказати као обојене и шарене револуцију јер су у страху велике очи. Путем режимских медија су кренуле конструкције и измишљања", казао је Мијатовић.

Од тог тренутка друштвеним мрежама и медијима блиским актуелној власти у РС кружиле су вијести да је група Правда за Давида планирала покушај, како су назвали, државног удара, насилни улазак у зграду РТРС-а те изазивање немира широких размјера. Ишло се до те мјере да су се појавиле информације како су учесници протеста носили и плинске боце које су намјеравали активирати.

Војин Мијатовић истиче како се нада да је Давор добро и да му се није догодило ништа лоше.

"Надам се да ће прича наставити јачим интензитетом, али на паметнији начин. Бојим се да овако неартикулисаним потезима дајемо аргументе режиму да дивља у неконтролисаном смјеру. Одговорност је и на политичким партијама да усмјере ствари на прави начин до истине и правде на миран и достојанствен начин као и у претходних више од 280 дана".

Истиче да ово није само борба у Бањој Луци, већ да се тиче свих у БиХ те је цитирао Сузану Радановић.

"Као што је Сузана рекла, она и Давор ће отићи и шта онда? Ово је борба за успостављање система."

Сви учесници протеста, посебно опозициони политичари који подржавају групу Правда за Давида, казали су да се води општа хајка против свих који желе сазнати истину о смрти Давида Драгичевића односно тачне детаље кобне ноћи у марту 2018. године.

Борба се, кажу, наставља до краја, под сваку цијену.

(Клиx)

Коментари / 168

Оставите коментар
Name

Кестен

05.01.2019 11:33

Подрска Давору. ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 11:47

Никад ми јасно неце бити како људи могу подрзавати некога ко крси закон. Мислим да је то једна од ствари убог које нам је овако како јесте.Знаци ко крси закон,не треба да има подрску никога.

Name

Ре ЗМиљенкоЕ

05.01.2019 11:52

Па гдје је тај Закон у слућају задесног убиства младића Давида? Зар Закон не треба бити исти за све?

Name

Скептик

05.01.2019 11:53

Ре, ако мислиш на Лукача и Додика потпуно се слажем с тобом.

Name

сека

05.01.2019 11:54

Подршка Давору.

Name

Боки

05.01.2019 11:57

Давор је мјесецима спреман да ради против РС. Прво је инструисан од енглеза да Баја не добије изборе, када их је Баја разбио на изборима онда су назови политицари пробали да русе ту власт на улици, када ни то није просло, онда је давор окупио криминалце и освједоцене противнике Српске. Покусао насилно да руси дрзаву, Полиција је перфектно одрадила свој дио посла. Батргате се и ви и давор и ти странци, од мрзње не видите сустину, српски народ виси никада немозе да превари, а на силу ниста висе не мозе да се уради, ојацала Србија, Ојацала Русиа, прави пријатељи РС

Name

разумио

05.01.2019 11:58

Они који крсе закон одавно су Бурле и Гацо, да не набрајам засто. То и птице на грани знају. Не знам господине на који закон ви мислите: градјански, мафијаски или Републике Српске? Поменути представници власти примјењују овај други.

Name

Ре Боки

05.01.2019 12:29

Без обзира шта ти и слични ботови пишете суштина је да су се ствари промјениле. Давор вас је разоткрио, оголио до кости, вашу похлепу, бахатост,криминал како ниједна опозиција није. Дошло је дотле да људи не да вас не воле, него вас мрзе. И само је питање времена када ћете завршити као и сви остали насилни режими. А у ваше спинове не вјерује више нико.

Name

РЕ РЕ

05.01.2019 12:36

МЕНИ НИКАД НЕЦЕ БИТ ЈАСНО ДА ПОСТОЈЕ ТАКО ОГРАНИЦЕНИ ЉУДИ. НИКАД. КОЈИ ЗАКОН, ЦИЈИ ЗАКОН. ДА ЈЕ БИЛО ЗАКОНА НИСТА СЕ НЕБИ НИ ДЕСИЛО.

Name

А резултати рада?

05.01.2019 12:45

Колико могу да се загријавају дебеле фотеље?

Name

Ре

05.01.2019 12:46

Па имате милион слуцајева који јос нису ријесени..нпр пјевацица у Србији..Па нико не казе да је Вуциц убио..

Name

ре ре

05.01.2019 12:59

Резимлије крсе све законе и русе дрзаву РС.Пљацка се будзет дрзаве РС,стотине милиона марака је до сада опљацкано,јавна предузеца се пљацкају ,цитава дрзава је огрезла у криминалу и корупцији.Резимлије зиве луксузно на рацун напаценог народа .Погледај само ста имају Спирц.Скрбиц,Додик и остали из нанародног резима станови по Бецу,виле по Дедињу,станови у монте карлу итд итд Није то од плате вец од пљацке народа и дрзаве РС.Резимлије краду недомацински тросе народни новац,најбољи ти је примјер министарство образовања где просли министар купује лимузину да се сврцка за 150 хиљада км а пола скола у дрзави РС му прокисњава а вецина нема условне wц али битно је да се он завали у скупо ауто и да са њим обавља приватне послове а сто дјеца немају где у wц ста га брига.Стиди се како мозес са лоповима

Name

ре ре

05.01.2019 13:03

Ово пишу неки муповци блиски Лукачу и Ћулуму.Не зна се ко је убица пјевачице у Србији али се Вучић није мјешао у истрагу као што то ради Бурле.Бурле иде кући Драгичевића да изрази саучешће и након пар дана псује Бога и напада породицу

Name

18

05.01.2019 13:07

Вучић није убио пјевацицу то је тачно ,ал рече да ће послије избора рећи ко ју је убио,па не рече,зашто се уопште оглашавао по том случају зато ваљда постоје институције

Name

Капетан

05.01.2019 13:10

Ре ,кретену. Нас незанима тудје двористе него насе и утуви себи у ту болесну главу манијаце. ТКО ОПСТРУИСЕ ИСТРАГУ О УБИСТВУ И ЗАСТО ,то је питање свих питања.

Name

РЕ БОКИ

05.01.2019 13:12

ТИ СИ НАЈГЛУПЉА ОСОБА НА ОВОМ ПОРТАЛУ. ТАЦНО ЗАМИСЉАМ КАКО ИЗГЛЕДАС. НЕКИ ЉИГАВАЦ, ЛОКАЛНА ВЛАСТ ГА ТАПСЕ ПО РАМЕНУ ЈЕР СЕ ПЕНТРА ПО БАНДЕРАМА И ЛИЈЕПИ ПЛАКАТЕ, ОБЕЦАВАЈУ МУ ПОСАО .. ЕВО САМО СТО НИЈЕ .. ЈАДАН БИО, СВАКИ РЕЗИМ У СВИЈЕТУ НА ИСТИ НАЦИН ЗАВРСИ. ПА НЕК ПОТРАЈЕТЕ ГОДИНУ ,ДВИЈЕ .. ПА ЕВО НЕКА БУДЕТЕ ПЕТ, ПА СТА .. САМО ДИКТАТОР РЕПРОГРАМИРА РОБИЈУ. ВАЗНО ЈЕВДА ЦЕ ОВА ТРЕНУТНА ЛАСТ СТРУНУТИ У ЗАТВОРУ ПА ДА ЦЕ ЗА 10 ГОДИНА. И СТА ЦЕ ДОЗИВЈЕТ ЊИХОВА ДЈЕЦА? БРУКУ И СРАМОТУ, КАО И ПОТОМЦИ СВИХ ЗЛИХ ВЛАДАРА.

Name

Ре капетан

05.01.2019 13:28

Питај Анту Нобила 'тко' опструисе истрагу.. Твоја брига за слуцајем је јако потресна..

Name

Радмила

05.01.2019 13:31

Ако одустанете само сте горе направили. Убице су у мупу Р-Са а од врата имају подршку. Они сами себи судити неце. То невиди само онаи кои би могла исте ЗЛОЧИНЕ правити. Волила би да гријесим Али моје мишљењ је да Давора више видјети нецемо, његов син је убијен а бице још ПУН ДАВИДА ако се сад одустане. ПРАВД ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА ЂЕНАНА ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ. ПРАВДА ЗА НАРОД

Name

Ре радмила

05.01.2019 13:46

Имас ли ти какве долазе да је Муп РС крив за Драгицевица? Ја бих лицно свакога тузио ко ме оптузи за несто за ста нема доказа,сто није истина. Надам се да це и Муп. Успут,згодно би било повести рацуна о граматици..

Name

Ре ре радмила

05.01.2019 14:06

пусти граматику нисмо у сколи.Пола БЛ зна да МУПови инспектори растурају дрогу по БЛ ,да се баве рекетирањима људи,да раде за зеленасе итд Много тога је и испливало у јавност.Оних пар инспектора који су разоткривени упорносцу нарко дилера Нинковица који их је снимио тајно.питање дали би то икад изасло у јавност да Нинковиц није снимио злостављање од стране инспекктоара и послао снимак опозицији и у СИПУ.Подсјетио би те и на слуцај зеленасења извјесног Смиљаница званог Цело где су инспектори и полиција за рацун овог зеленаса приводили градјане и премалацивали их у просторијама МУПа итд итд.То је само дио оног сто је испливало у јавност али јавна је тајна да полиција растура дрогу и да се бави рекетирањем градјана,па и ови саобрацајци искоце из збуња и казу дај 20 км инаце писем казну и то је један вид рекетирања

Name

Рузвелт

05.01.2019 14:08

Радмилина сумња је оправдана, јер ко јос иоле паметан вјерујеМУП-у који је у низу практицних примјера показао да не вриједи тог посла за кога је намјењен.

Name

Исток

05.01.2019 14:28

Ре Ре Никад ми неце бити јасни ови који моралису , питају се и цуде људима који крсе закон. При том будале се праве на сав криминал и крсење закона од стране њихових газда Додика Цвијановицеве ,Лукаца ...... Мајко моја , овде само добар дегенек мозе помоци.

Name

Радо

05.01.2019 14:31

Колико нерјесених убистава има у свијету ,као и код нас? Ако гледамо по томе требале би нон стоп бити демонстрације непрекидно! Дали смо нормални?

Name

ЋОРКА ЗА ДАВОРА

05.01.2019 14:33

Боки краљу...гађаш у сриду !

Name

Ре КАПЕТАНЕ

05.01.2019 14:43

Смањи мало тензије. Брзо це све бити ријесено. Давор има све информације од полиције и обавјеставан је стално. Али је цовијек пукао и има у глави само своју истину. Друго да ти казем, слазем се да је Лукац требао отици а јос висе да лопове Илица и свиту око њега треба избацити из полиције и процесуирати за све сто су урадили.

Name

Ре боки

05.01.2019 14:46

Ти си морална и људска наказа, немаш ти ничега људског у себи, не уопштавај ствари, ти ниси српски народ, ти си полтрон власти и зна се где ти је мјесто

Name

БОКИ

05.01.2019 14:49

Драган Лукац преко Дарка Илица Целе и његових нарко дилера инспсктора Бојана Карановица и Дубравка Кременовица дила и продаје цисти кокаин по клубовима Фабрика,Опиум,Драма,Дел Капо,Смугглер и другим клубовима по Бања Луци.Кокаин потице из куце Лукацевог кума Регодица гдје је Лукац наредио да се убије нарко дилер Цубриловиц.Том приликом је нестало 4 милиона евра и 160кг цистог кокаина.

Name

Заза

05.01.2019 15:04

Тај случај ће морати решити нека друга земљ

Name

Гоого

05.01.2019 15:53

Гацо, ево једно лаксе питање: Какво је стање саобрацаја на крузним токовима унутар насе Бање Луке?

Name

Ре ре

05.01.2019 16:24

Цињеница јесте да је било слуцајева гдје су полицајци умјесани у криминал..Али то није само слуцај код нас,има такви слуцајева свугдје у свијету.. Али мора се признати једно..Сјецате ли се полиције прије 5,6 година? Како год али Лукач је довео полицију у ред, обукао их,наорузао,купили су нова возила,отворили центар у Залузанима... Доста је младих,сколованих полицајаца запослено,ратних кадрова има јако мало.. Нема висе ни близу корупције као прије,културније се понасају,обрацају,цивилизованије понасају.. Нема крадје аутомобила,нема организованог криминала... Молим лијепо,то су цињенице..

Name

Ре за Ре Ре

05.01.2019 17:01

Мислим да сте у праву. Наша полиција је захваљујући уваженом министру сада софистицирана. Нема сад да нешто на силу, већ лијепо приђу и културним тоном кажу: имамо најбољи кокаин у региону, узмите, нећете се покајати. И на друмовима су сила. Зауставе возило са новцем, фино и уљудно се обрате обезбјеђењу, све рјечим: Будите љубазни и предајте нам новац. И дјевојке које се баве најстаријим занатом топло препоручују гостима са стране. Боже, Боже, од милине бих се расплакао.

Name

кизо

05.01.2019 17:39

Мени је зао младог цовјека он није крив и оца који је то дозивио али овај отац који је подлегао политици не зна ста ради. Мислим да нема краја овом лудилу коме ради он и ПРАВДА ЗА ДАВИДА: Јос једном зао ми је за тог младог момка

Name

Ре ре

05.01.2019 17:44

Ако мислите да сте духовити,варате се

Name

МастЈаг

05.01.2019 17:45

Подрска породици Драгицевиц.

Name

Ре: РАДО

05.01.2019 20:57

"Колико нерјесених убистава има у свијету, " То су убитства измедју мафијаса, ане власти. А питам те какав је стандард градјана у свијету?

Name

У страха су велике оци

06.01.2019 04:15

Боки: "ојацала Србија,ојацала Русија",а ја из Блуке имам пасос Босне и Херцеговине,"ојацала Србија",а срби са Косова имају пасос Косова.Једном,само једном давно,је Србија имала сансу да буде сназна и јака дрзава,а то је било након Првог свјетског рата,а тада Никола Пасиц,којег многи славе а ја лицно мислим да је био идиот,сматрао је да нема Србији ста да дају британци,французи и остали,јер је то српска земља,па је похрлио да загрли словенце и хрвате,да не би италијани добили дио Словеније и Хрватске,јер је било пола-пола са Србијом. Будала,Пасиц. Али,није тема Пасиц и Србија ,Боки,него је тема Давид и Давор Драгицевиц. Питај твог сефа Илица,да ли је успио наци паре које је Давид,склонио са његовог и Гациног рацуна?

Name

Бања Лука

06.01.2019 09:02

Ре Корумпирани Преседник ВЛАДА и вецина људи у владајуцим странкама ПЉАЦКОМ И КОРУПЦИЈОМ крсе закон .Давор је пистен цовјек цланови СНСД багра неморална вецина би у нормалној дрзави била похапсена. А ти РЕ НЕМОРАЛНА НАКАЗО.

Name

Вица

05.01.2019 11:35

Правда за Давида иде даље и јос зесце.Бурле и Бисерка це једног дана одговарати за сва уцињена дјела над својим народом.Зивио Давор Драгицевиц.Једног дана правда долази сигурно.Багра немозе бити вец БАГРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 11:52

Тако је . Правдааа

Name

Ре ре

05.01.2019 12:30

Правда!!!!!!

Name

Колико ја знам

05.01.2019 11:35

Даворов адвокат је контактирао тужилаштво и нудио да се Давор појави али да му не буде одредјен притвор. Дакле, адвокат зна гдје се он налази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре колико ја знам

05.01.2019 12:31

А то је јавио ртрс! Онда добро!

Name

ре Ре колико ја знам

05.01.2019 12:55

Не то је тузиластво одговорило на питање ТВ Н1,а да није тацно па Ферагет би вец демантовао тако да ту нема дилеме да се зна гдје је.У осталом питај те адвоката.

Name

Страно

05.01.2019 21:57

Теско дрзави и народу у којој постени људи морају да се крију,а јос им убију дијете.

Name

ЗМиљенкоЕ

05.01.2019 11:35

Режим га скрива, бит ће пронађен послије 09.01., негдје вјероватно ЗАДЕСНО умро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

05.01.2019 11:52

Да Резим има неке везе са Давидовом смрцу, никад нико не би насао његово мртво тијело. Овако је мало прозирно испало...

Name

Ре

05.01.2019 11:58

И мени се тако чини. Држава кад убија они знају како то урадити а да не буде сумњиво. Ово са покојним Давидом све нешто провидно.

Name

Ре да, ре

05.01.2019 12:33

Мислиш онако као Оливера Ивановића? Или Стамболића кога ипак ископаше на Фрушкој Гори? А опаснији играчи од Додика

Name

Владана

05.01.2019 12:40

Резим је мислио да ако изадју и казу да је био наркоман и ситни криминалац да це у то сви повјеровати и заборавити на Давида. Као и она срамна конференција за стампу...мислили су ми цемо тамо изаци слагати људи су глупи и заврсили смо посао...али не бива...

Name

ЗМиљенкоЕ

05.01.2019 13:42

Режим је мислио да је добро ушушкао своја дјела али се преварио. Давор и ПзД су оголили мафију и сада су постали проблем који мафијашки режим не може ријешити до ликвидацијама! Паднемо ли сада, убијат ће нас као зећеве у сезони лова.

Name

Ре

05.01.2019 13:47

Цуј наркоман!!! Рекосе дротови који регрутују дјецу да ради за њих. Ста бурле прица кад његкв сестриц знојави Вицо Зељковиц отворено дила. Јос га хвале како има најбољу гудру. Не видим како се насе друство мозе извуци из овог блата.

Name

Ре

05.01.2019 14:08

Ма кога боли патка за њим..Само нека се постује закон.

Name

Борац

05.01.2019 14:46

Мали мис је ту негдје. Брзо це се он појавити.

Name

Крампас

05.01.2019 16:27

Засто МУП обмањује јавност у погледу убиства Драгицевиц? Како је могуце да се обезбједјењи докази губе унутар просторија МУП-а? Има ли МУП сецуритy слузбу или га поткрадају цак и ситни лопови?

Name

005

05.01.2019 11:37

Треба оптузити полицију јер су га Они прогањали,нек доказу да нису,Правда за Давида идемо до краја сад нема стајања,јер је ионако све предалеко отисло,власти су највисе криве за Ову ситуацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

05.01.2019 11:55

Страсно су га прогањали 9 мј. Лајо је ста је хтио и ста му се досапне и сад му неко крив.

Name

МИЛКА

05.01.2019 12:20

ТАКО СУ УРАДИЛИ И СА ПОКОЈНИМ ДАВИДО. ДОК СУ ГА РОДИТЕЉИ ПРИЈАВИЛИ НЕСТАЛИМ И ТРАЗИЛИ ГА, ПОЛИЦИЈА ГА ЈЕ ДРЗАЛА И ТУКЛА У ЊИХОВИМ ПРОСТОРИЈАМА.

Name

Ре Страсно

05.01.2019 13:25

Он је лајао са разлогом,а који је твој разлог да лајес на цовјека који ти ниста у зивоту није скривио и који је само тразио истину за муцки убијено дијете.Мозда ти једноставно стално тако лајес и то на све сто је праведно и у корист будала сто им ниста није свето!!

Name

Ре Страсно

05.01.2019 13:48

Није прозвао никог постеног. Све го олос је прозивао.

Name

Репресија

05.01.2019 14:08

Тако-некако...

Name

ре страсно

05.01.2019 16:02

Од лајања нико није умро.

Name

Лол

05.01.2019 11:37

Ћаћа никад неће бити сам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цаца

05.01.2019 11:58

Цаца вас издао висте сами пријавите се у полицију

Name

Досљено

05.01.2019 12:03

Цаца је рекао да це остати задњи и да неце оставити никога.

Name

Ре Досљедно

05.01.2019 13:50

А ко казе да је оставио неког? А и да је најгори и нацрњи, ко уби Давида? Ко уби Вукелица? Ко уби Николу Дјуровица? Ко је сљедеци?

Name

синип

05.01.2019 14:19

Ти?

Name

реза Ре Досљедно

05.01.2019 14:26

оставио је народ који се диго због њега а он побјезе

Name

О

05.01.2019 21:33

Оставио не оставио појавио не појавио ал је УСПИО СТО НИКО НИКО НИЈЕ РАСКРИКАТИ МАФИЈУ НАРОДУ ОТВОРИО ОЦИ...БИ СТА БИ ОН ВАС ЈЕ ПОБЈЕДИО...ДАВИДА ЦЕ МНОГИ САЊАТИ....ВИСЕ НИКАД НЕЦЕ БИТИ СТО ЈЕ БИЛО БОТОВИ..бојите се имедју себе..

Name

05.01.2019 11:45

Надам се да си добро као што ти желим и молим Бога за тебе и да дођемо сви заједно до правде и истине. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА СВЕ НАС!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јавор

05.01.2019 11:46

сто је побјегао ако нема потјернице‚није га нико диро 9 мјесеци? сто се не трази човјек‚сто се не дизу људи да га тразе? СТО? они на групи само пису не питајте гдје је давор‚ знаци да је добро? Одједном помјерен велики скуп са прољеца на 30. ? ЦУДНО СВЕ НАМЈЕРНО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

05.01.2019 11:57

И мени је ово све цудно. Као нестао и нико ниста ... интересовање за то 0 бодова. А лик 9 мјесеци трази правду за сина. Мислим да се иза овог свега крије несто друго. Или га је полиција отела или је он негдје отисао уз договор с неким. Несто смрди. Сигуран сам!

Name

Пзд

05.01.2019 11:58

Вјерујем да је Давор ухапшен а полиција крије хапшење док не прође 9.јануар а једно питање остај е Ко је убио Давида ?

Name

Пзд

05.01.2019 12:00

Ко је убио Давида ?

Name

симо пендрек

05.01.2019 12:38

И мени је цудно да тек тако нестане у маси и да бас нико ниста не види нити цује несто о њему , ко да је у земљу пропао. Сто је јос интересантније, с његовим нестанком нестали су и протести... да ли су га ванземаљци отели, пије ли кафу у америцкој амбасади ил има неки договор са властима за који нико не зна то су само нагадјања...остаје да видимо

Name

В

05.01.2019 13:36

Ако је зив и здрав могло би се лако десити да је цовјек правду узео у своје руке око за око зуб за зуб

Name

ре

05.01.2019 14:19

Појавит це се Давор после 9Јануара кад продје додикова парада поноса.Сто казем додикова парада поноса па и јесте он це да се сепури и да слави као да је он стварао РС а не народ који несмије бити присутан на тој паради. Зали Бозе онолико зивота да би сад један сверцер узивао у томе

Name

ника

05.01.2019 11:47

Ово је страшно шта се дешава. Надам се да је Давор побјегао и да је добро, али могуће је исто тако да га је Муп ухватио и држи га негдје. Можда га никад више не видимо. Што је најгоре, и то ће проћи... код зомбираног народа све пролази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.01.2019 11:53

Да се сумља да није добро вец би се дигли они му најбилзи?

Name

Ре Ника

05.01.2019 13:56

Зомбирани народ. Ова ти је добра. У томе и јесте суштина проблема. Али шта је узрок томе? Шта нас чини зомбираним? Трују ли нас нечим? Јесу ли повезани са илуминатима из новог свјетског поретка? Можда је проблем много ширих размера. Можда режим подржавају странци, док су се продане душе добро снашле у томе, тако да су ти егоисти остварили корист за себе, па бране систем. РС и тобожњи патриотизам им је изговор. Зато се све ово и дешава. Страшно је. Срце ми за Богом вапи и за Божјом помоћи. Боже где си? Ослободи нас гријеха и спаси народ свој. А Давор, ако се не појави жив 10.јануара, Бог зна. Али, заклела се земља рају да се на њој тајне знају. Можда је ово Божји прописао. Можда је кикс оних који крију истину. Живјела РС. Живио Давор. Живјело православље. Живио српски народ. Помози Боже јаки нејакоме. Мислим да нас Бог призива да му се обратимо, гдје год да смо и у цркви и у порти, на улици, код куће, у школи, на послу, гдје год жив човек дише и постоји.

Name

Тужна истина

05.01.2019 14:19

Нема шансе да је побјегао!Неколико стотина полицајаца на малом простору,гдје је могао побјећи.Ухваћен је и убијен.Неколико дана прије нестанка почели су причати да је грешка што није убијен и да га треба убити.Никад га више нико неће видјети.Ови јесу глупи,али ниси толико да два пута направе исту грешку

Name

ЗМиљенкоЕ

05.01.2019 11:54

Паднемо ли сада, убијат ће нас као зечеве у сезони лова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сто

05.01.2019 12:06

Да не!

Name

Такав је нас народ

05.01.2019 12:01

Прихвата само оно што му одговара. С једне стране тражи да се проводи закон, с друге стране подржава кршење закона, све зависно од тога ко је у питању. Кад једном будемо објективно гледали на све и будемо поштовали наше обавезе једнако као наша права, биће нам боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре такав је....

05.01.2019 12:39

А јеси паметан, мора да си и ти неки мр, др као Лукач и онај алиен Перишић.

Name

мима

05.01.2019 13:20

А по којем закону се одржа она скандалозна конференција? Оптужише мрвтвог момка за све и свашта,изгубише доказни материјал и још родитеље оптужују за рушење институција.Закон мафије.

Name

ЦИА

05.01.2019 12:06

Додик се мало отео контроли Американаца.Умислио да је мало веци фрајер од њих.Ово насиље је грцевита борба да остане тамо гдје јесте.У ствари је пустен низ воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

06.01.2019 22:30

То и ја мислим.данас је у Београду док је говорио изгледао као неко ко гута зиве забе.Осим тога Сесељ је дао интервју у Куриру у којем говори какав је "патриота" и Србин.

Name

Сасха

05.01.2019 12:08

Назалост, њега је мрак појео. Званицно је тразен и "крив" и води се као у бекству, али истина је вероватно да ду га неки киднеповали и вероватно вец убили и нигде покопали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.01.2019 12:29

Нико не брине гдје је цовјек‚ нико панику не диже да се иде тразити Давидов тата - халооо Давидов тата а вјерују да га дрзи муп? мало морген‚људи излагали се опасностима‚етикетирању‚добијали отказе....запоставли своје зивоте-не могу вјеровати!

Name

гандра

05.01.2019 12:13

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

05.01.2019 14:33

Правда за Амбасаду.

Name

Ре Синип

07.01.2019 12:40

Доле Министарство за Убиства и Пљацке РС-а!!!

Name

Јасмина

05.01.2019 12:13

Цовеку је убијено дете није му стало до русења вец до истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јао

05.01.2019 13:15

Зено сто си ти наивна?!!! Па као да је то битно да цега је Давору стало. То је мозда битно у твојој глави. Али то у реалност није битно никоме, а поготово не интересним сферама које финансирају интересе крупног капитала и протесте на Балкану и сире. То је све оркестрирано са висих нивоа, а Давидова смрт се уклопила на погодан нацин јер су видјели да се људи лозе на правду и то је једина веза. Протеста би било и без тога и сврха им није разријесење злоцина. Вец као и увијек интереси крупног капитала. Зар ви стварно мислите да иједан политицар било гдје мозе сјести у фотељу и на било коју функцију од знацаја по вољи било ког народа? Сваки првобитно мора бити одобрен од стране одредјених интересних групација које сједе у Ситију у Лондону, Њујорку, Васингтону и по бијелом свијету.

Name

Ре јао

05.01.2019 14:27

Да као рупа сељацка толико битна да американци имају времена да бацају на њу, сањајте сељаци.

Name

???@ЈАО,

05.01.2019 15:41

Колико има вас, Додикових савјетника?

Name

Јелена

05.01.2019 12:15

Замислите да вам нестане дете. Онда казу да је наркоман и да се убио сам Доказете да није наркоман и да је био одлицан дјак и студент. Доказете да је конференција била срамота за цовека и да је дете убијено. Замислите у тој муци будалетине вас оптузују да русите дрзаву. Правда за Давида је правда за сву децу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

05.01.2019 14:34

И онда се пробудиш и сконташ да си гледала превише америчких филмова...

Name

Миле

05.01.2019 12:22

Људи...Давор је убијен 10000 % само крију... толико дана је прошло а ни трага ни гласа Даворовог па колико мораш бити глуп и вјероват након свега, да је човјек још жив... Ово је пропаст ....испалит се сви из ове Државе и јада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

даца?

05.01.2019 12:23

Веца је енигма гдје је Даца. Нико од ње није висе пута узвикнуо ИДЕМО ДО КРАЈА, ЦАЦА И МАТЕР НИКАДА НЕЦЕ ОСТАТИ САМИ. И онда на профилу позив да се БЕЗИ из ове рупе. Да ли је то она написала, ако није засто не демантује неко. Било како било неки су мозда вец и побјегли. Ако је неко поклекнуо, не треба да обесхрабрује друге. Ако је уопсте све сто цитамо аутентицно. Ако није, неко ко зна мора да казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Даца

05.01.2019 13:05

Даца је и прије последњег протеста била на раду у Њемацкој, Отисла зена радити јер овдје нема посла за њу ..Ко да јој да посао кад сви вире из МИлине задњице??

Name

Ре

05.01.2019 13:18

То мозе да се разуме ако се говори за било кога, генерално. Много тезе да се схвати кад је она конкретно у питању. Свако има право да се повуце из ових и оних разлога. Али дати савет онима којима си била светионик и бастион отпора да БЕЗЕ, па могло је и без тога. Јер то БЕЗИТЕ је погубније од ДРЗАВНИ УДАР.

Name

Ре РЕ

05.01.2019 13:59

Видјела зена ко смо и какви смо Сви порзавамо ПзП у топлој соби , уз кафицу иза монитора.. А они сто су најхрабрији добију оп Палицајаца...

Name

ирина

05.01.2019 12:42

По казивању људи из пзд задњи пут је видјен испред ферхадије, знаци дзамија му је била сигурна куца, а одатле ови из пзд знају гдје је отисао,нема логике да бјези а да није крив..!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ирина

05.01.2019 13:02

А ста би ти да те лове Нецији *цивили*? Предала се, кад знас да би сутра дан било да си се објесила плахтом У затвору? А ако треба насло би се ту и писманце.. Правда за Давида! Зив ти нама био Даворе

Name

ре ирина

05.01.2019 16:05

Овдје си крив чим не мислиш као владајућа структура.

Name

Подрска!

05.01.2019 12:51

Ко га је посљедњи видио? Мислим да би родбина требала пријавити нестанак, за сваки слуцај. Оцито је да је цовјек склоњен, е сад да ли трајно или док не продје 9. јануар...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коме

05.01.2019 14:30

Коме да пријаве нестанак.Онима којима су пријавили нестанак сина па га надјосе убијеног од тих истих коме су пријавили нестанак. Дај не булазни.

Name

РеКоме

05.01.2019 16:34

Сви ми булазнимо. Сједимо и нагадјамо било је ово, било је оно. Знају јадни родитељи како им је. Мени и теби је све ово вијест у новинама на коју нисмо равнодусни и коју коментарисемо, Додику и Лукацу је ово све дио посла којим се назалост баве, а Давору и Сузани је ово реалност и зивот. Превисе се оцекује од ових људи, све их као подрзавамо, савјетујемо, хускамо а на крају на скуповима са њима свакодневно буду њихова родбина, пријатељи, покоји комсија.

Name

Марqуез

05.01.2019 12:56

Знају бурлини лазови гдје је Давор. Ево ста данас пису хттпс://www.ртрс.тв/вијести/вијест.пхп?ид=322113

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРСове лажи

05.01.2019 16:13

Постоји ли у овој земљи и један нормалан човјек који вјерује РТРСу.Убили су Давора и сад праве теорије завјере.

Name

Марко

05.01.2019 13:02

Страсно, и ником ниста. Правда за Давида драгицевица. Правда за оца давора..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аллах џелешануху

05.01.2019 13:08

Правда за Давида. Правда за све нас! Доље злоцинацки муп рс !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 18:32

Правда за побијене Србе у Кравици њих 158,на данашњи дан 1993. год.Нико није одговарао.

Name

за ре

05.01.2019 21:00

Браво!!!!

Name

Раде

05.01.2019 13:13

Цисто сумљам рокнули су они тебе а сви суте и праве се будале да мозе јавијо би се али,посто га муце као и сина му збогом републико српска нек те славе 9 јануара убице злоцинци и који подзавају ово зло ја и моја дјеца нецемео сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре раде

06.01.2019 18:45

Ма нико њега није рокно јер он сам од себе рокце..

Name

СВИ ПАМЕТНИ

08.01.2019 11:06

ЈАВИ СЕ РАДЕ. ДА ЛИ "СУМЉАШ" И ДАЉЕ? А 9. ЈАНУАР ЦЕ СЕ СЛАВИТИ И БЕЗ ТЕБЕ И ТВОЈЕ ДЈЕЦЕ ( ШТЕТЕ ШТО ИХ ЗАЛУЂУЈЕШ). ТИ ЋЕШ МОЗДА СЛАВИТИ НЕКАДА У МАРТУ:

Name

СМ

05.01.2019 13:15

Забога, људи, Давору И Сузани је убијено дијете. Мозете ли замислити себе да гледате своје унаказено дијете на обдукционом столу онако како је Давор гледао свог Давида? Прије него ико било ста помисли И написе треба да створи ту слик у свом мозгу. Ове болесни ботови то не могу па се ово на њих И не односи. Какво црно русење РС? Хиљаду пута И он И Сузана су поновили ухапсите убице И нас неце висе бити на тргу. Засто власт то није урадила него су их муцили толико времена И нема ста нису презивјели да би на крају резим урадио ово сто је урадио с намјером да потпуно елиминисе Давора И застраси народ да висе не смије ни да дисе . На ста вам ово стање лици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

05.01.2019 14:52

Одоговор на питање зашто полиција не ухапси убице је - јер нема чаробну лампу да сазна ко су убице плус што је у овом случају много већа вјероватноћа да се убиство није ни догодило него да је покојни Давид извршио самоубиство или страдао несрећним случајем- падому воду услед алкохолисаности.

Name

За @Разум

05.01.2019 15:16

Не постоје те ријечи да опишу количину бијеса и ПРЕЗИРА и ЗГРАЂЕНОСТИ које сам осјетила кад сам прочитала твој коментар. Стиди се, ако знаш за стид, а по свој прилици, не знаш. Биједо људска.

Name

Ста је истина?

05.01.2019 13:22

У овом слуцају све институције радиле су под огромним притиском. Под притиском је била и исхитрена конференција МУП-а и све остале греске које је МУП направио биле су због притиска са којим се није знао носити. Мислим да се ради о врло теском слуцају и све конструкције како је полиција изврсила убиство или дрзава пале су у воду. Све сто се десило, десило се у тој спорној улици на Лаусу. Момак је заврсио у води и утопио се. Да ли га је неко гурнуо или је бјезеци од некога сам упао велика је енигма и око тога истрага тапка у мјесту. Тузиластво нема доказа да је изврсено убиство али ни доказа да није и то је зацаран круг. Све остало су манипулације. Све оне слике које су сервиране јавности су слике накод друге реобдукције и зато тако и изгледају. Слике прије прве обдукције су сасвим другације и њих никад нико није ни објавио јер русе ту коцепцију коју је Васковиц гурао јадном оцу мјесецима. Сад је пуно људи видјело како су изманипулисани. Истину це бити врло теско утврдити и мислим да це тузиластво БиХ затворити истрагу због недостатка доказа да је изврсено кривицно дјело. Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 13:58

Ни близу тога сто реце. Зна Давор ста и како се десило. Конференвија за новинаре је БРУКА и исхитрена је само зато сто нису знали квалитетно одрадити оно сто су наумили: затаскати ликвидацију.

Name

Ре

05.01.2019 14:07

У праву си. Под притиском, да. Али чијим притиском. Мислим на пресс мупа

Name

Мисо

05.01.2019 13:24

Никако ми није јасно како народ не размисља својом главом и онако безглаво и поред доказа које је и Муп прихватио, како стаје на стеану убица а који су у врху власти. Стварно је цудан тај склоп у глави да се опредијелис да прихватис убице и дилере дроге у Мупу на целу са лукачем и Илићем . Кукавица је овај народ. Подрска родитељима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арена

05.01.2019 13:54

Они су својим отвореним и нехуманим поступцима отјерали ове родитеље на улицу.Они су пред насим оцима продузили њихову трагедију и од њиховог зивота направили игру гдје публика навија за једне или за друге.Јавно су нам показали како се поступа да оним ко им казе не.Много су се уиграли у своје улоге,али ова представа као и све друге,има свој крај.

Name

Ре

05.01.2019 14:48

Људи се боје за посао свој, за кредите, боје да се буду понизени и искористени по хиљадити пут. Наравно да требају да изадју на улице и да не подрзавају убиство. Натавно да је конференција била скандал, али довели су нас до границе сиромаства нас сретни, насмијани народ који је свију подрзавао, слао новац за дјецу, Бугаре, када је требало градити Косово. Ко нас сада пита ције је имовина на Косову? Цијих је милијарде имовине тамо за коју су сви људи одвајали од плате по процентима? Дајте, изиграни смо као нико никад и свако се бори како зна и умије. Најлаксе је оптузивати народ, оптузујте оне којима је одговарала ова ситуација и који гледају мирно и допустају све ово, а и Додикову свиту која је опљацкала тај исти народ, правеци га лудим и глумеци заститнике носајуци заставе.

Name

Несо

05.01.2019 13:25

Није нестао цовјек СЕ спрема И припрема за план Б . УБИЦЕ И СКРИВАЦИ УБИСТВА НИЈЕ ГОТОВО ..ИГРА ТЕК ПОЦИЊЕ. Хоцемо оставку Лукаца и комплетног врха Муп а . Због убиства Давида Драгицевица. Због Убиства Милана Вукелица Због Покусаја убиства покојног Зељка Копање. Због пљацке возила са новцем који су поцинили припадници Муп а Рс. Због многи злоцина који цине Припадници Муп а РС. Због политицке Репресије према Градјанима. Хоцемо сигурност и вјеру у полицију нецемо криминалце и злоцинце. Уз дузно постовање цасној Полицији која ради свој посао коректно и професионално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

05.01.2019 13:26

Добри цовјеце, посматрао сам како се борис да сазнас ста се десило твом сину. Никада нисам долазио на трг. Ако мозес процитати ово сто ти написем схватицес ста се десило. Мали број људи зна ста се тацно десило твом сину. Ни ти ниси сигуран, јер тразис истину, али као отац знас да опис понасања твог дјетета које је дат на пресс конференцији није његов опис. А оно сто је неспорно је сљедеце: Пресс конференција је противзаконита била, изнесене су цињенице за које нису били докази ни тада ни сада. Изнесене су тврдње о кретању твог сина, које су касније оборене (просторно и временски се не подудара кретање твог сина са изјавама датим на пресс конференцији). Испитивана је маса градјана, цак је и одредјен притвор једном лицу. Тузиластво је радило техницки посао по ЗКПУ. Медјутим, тако се у овом предмету не мозе утврдити истина. Истину могу утврдити органи који контролису рад МУП-а и Тузиластва. А они да су радили утврдили би пропусте у раду тузиластва и мупа, е видис ти пропусти који су урадјени, а много их је било (комуникација са лицем које није припадник мупа, непостојање благовремене наредбе за спроводјење истраге иако је постојао лес, неизузимање снимака са критицних локација, униставање материјалних доказа од стране инспектора, неправилно изузимање ДНК материјала, брисање долазних и посланих позива са препаид броја твог сина, и др.), су основ за кривицно гоњење лица која су уцествовала у полицијско-тузилацким радњама. Само водјењем правилне, законите и објективне истраге против лица која су уцествовала у прикупљању доказа (полицијски слузбеници, поступајуци тузилац, радници Мтела који су помогли да се избрису позиви)мозе се утврдити истина у овом предмету. Односно мозе се утврдити ко су помагаци, ко наруциоци, а ко изврсиоци кривицног дјела. То је једини пут, а ако ни то не иде е онда треба послусати министра МуПа и његов савјет ста урадити ако неко некоме цвоку опали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коректан

05.01.2019 13:48

коментар и добар савјет. Не смије се никако дозволити да ово буде заборављен случај због недостатка доказа или застаре.

Name

5

05.01.2019 14:00

Пун погодак!!!!

Name

Канада

05.01.2019 13:32

Засто су родитељи убијеног Давида уопсте присиљени да тразе правду И излазе на трг? Па, ваљда се подразумијева да је основни задатак полиције а И тузиластва застита свих градјана , па И Давида Драгицевица, откривање И процесуирање поцинилаца кривицних дјела . Ста да Давид није имао зиве родитеље или близу родбину? Ста да је убијен неко ко нема сродника? Да ли сте свјесни у каквом систему зивите? Да ли се бојите за своју дјецу? Да ли мислите да је то сто се десава тамо нормално? У 21. вијеку неко вам киднапује И убије дијете а институције неце ријесе убиство. То је несто сто здрав разум не мозе ни да помисли а камоли да прихвати. Давидово убиство није царка измедју младица која се несретно заврсила. У ово су умијесани неки много , много " вазни". То је оцигледно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Канада

05.01.2019 15:35

Предузмите ви из дијаспоре нешто из Канаде,САД,Аустралије,Њемачке,Француске,Белгије,Аустрије.Обратите се владама својих земаља и затражите санкције против Додика и руководећих људи у МУПу

Name

Крије се или

05.01.2019 13:37

Можда јеу болници. Крије се он не због страха него да подигне тензије. Како су му дјеца? Шта она мисле о њему, својим мамама, својем брату и полубрату. Не мозете довесто слуцај до краја без наведеном. Мозда се добије јаснија слика и усмјери се истрага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аристотел

05.01.2019 13:41

Докле год је Давор зив,они це зивјети у страху.Зато им је бољи мртав него зив.Зато и саљу криминалце да оклагијама на народ.Много су се упласили,много.Оцајно се боре да остану.Не пали висе одвајање Републике Српске,не пали висе ни застава,одтао јос отворени терор и застрасивање.У ствари су они много упласени.Последице њихове владавине су по насу Републику катастрофалне,сада су они на реду да сносе последице свога дјеловања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Било би

05.01.2019 13:43

добро ако се Давор успио извучи оне ноћи. Тешко је повјеровати да се нигдје не би огласио. Зато, Сузана или неко из породице мора пријавити нестанак. Цивили који су тукли симпатизере ПзД сигурно га не би миловали и питали за здравље. Ако је доспио у руке онима које је тражио и оптуживао, лако је претпоставити шта му се десило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Бокииии

05.01.2019 13:43

Аааа ако је Русија ојачала због чега Баја трази кредите од ММФ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

05.01.2019 16:16

Јер је Србија исто то урадила. Србија је само у 2018-тој вратила 1 МИЛИЈАРДУ евра спољног дуга. Србија је једина од бивших YУ република чији се дуг смањује. ...Република Српска ради све исто што ради и Србија.

Name

Ре 007

06.01.2019 22:57

Дуг РС-а се повецао у 2018 за 780 милиона конвертибилних марака и вец износи око 5,5 милијарди.У наредним годинама це се сигурно повецавати из висе разлога.Један од њих је губитак људских ресурса.Други је сто се РС мора задузивати да би врацала камате од дуга.

Name

Реално

05.01.2019 14:48

Давор је издајица и намјерно га крију странци у некој од амбасада а он намјерно неце да се огласи прави фаму око свега сад је као он зртва прогона па Даворе правио си хаос време је да одговарас а надам се да це и убице бити ухапсене али срамота је каквог оца има покојни Давид

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ника

05.01.2019 15:22

Срамота си ти, за људски род. ФуЈ.

Name

Саса

05.01.2019 15:23

Какав глупан требас бити да написес овакав коментар?! Кретену глупи истина це изаци на видјело кад тад, једино це твоја глупост остат занавјек!!!

Name

За реално

05.01.2019 15:38

Срамота и гријех и нецовјецно је узивати у нецијем болу.Реално и сигурно ти родитељи нису прузили родитељску љубав јадни,злобни цовјеце.Док год је зив,Давор никад неце стати ни престати да воли свог Давида.

Name

Сански

05.01.2019 15:41

Е свака ти цаст,реално си му рекао,назалост неце процитати,ал оце ових 70% који пискарају,кладио би се да сви тмује усране

Name

ЗНАЊЕ

05.01.2019 16:01

Мој реално, оно што је реално било, а то је да они који се данас заклињу у Републику Српску и оптужују друге да су имали намјеру да изврше државни удар, су по логици ствари извршили удар кад су на тенковима СФОР-а дошли на Власт. Није био државни удар ни прије, а поготово се садашња дешавања у вези ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА не могу по .никаквој ни теорији ни пракси довести у корелацију са државним ударом. Ово се све доводи у везу са похлепом за влашћу, етиком и моралом, одговорношћу, нерадом, заштитом кривих и много чиме другим што не приличи данашњем времену, демократском друштву и основним људским правима. Зато треба бити стрпљив, јер нико власт не може да обезвриједни као она сама себе. После дуже владавине власт не види оно што треба да види и људи послије дужег времена на власти постају други људи са мање основних људских вриједности. Нису у САД-у случајно измислили да предсједник не може бити дуже од 10 г0дина. НИКО ЧОВЈЕЈКА НЕ КВАРИ КАО ВЛАСТ.

Name

синип за Реално

05.01.2019 16:35

Видим да ти је познавање овог случаја јача страна. И велиш Давор издајник?! Занимљиво. Није ми јасно јеси ли глуп или кваран. Или обоје.

Name

Преле

05.01.2019 15:15

Засто цути његов адвокат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто

05.01.2019 15:41

се затаскава убиство Давида Драгицевица?Засто се криминални резим брани силедзијама са оклагијама?Ко је убио Давида?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

05.01.2019 16:06

Треба бјежати под хитнооооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

05.01.2019 16:21

хахах ста казете нестао..дл је он ствармо нестао другацију би ви пјесму пјевали плус сарајево плус загреб плус пристина..све провјерени српски пријатељи хахах завирите у амбасаду британску..ал цега га одговорност..то га не амнестира ..све по закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПИН портал ДНЕВНО .БА И РТРС

05.01.2019 18:15

Људи моји ста је ово....изашао је најновији СПИН на портал дневно.ба ..који пише о пребацивању Давора од стране обавјештајне стране службе у другу земљу региона...а пренео РТРС...чисти СПИН ..власник портала Никица Говић ...Човићев човјек од повјерења...а сам портал је окарактерисан као неозбиљан јер даје лажне вијести....СТРАСНО ЗИВИМО У СВЈЕТУ ЛАЗИ И СПИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

05.01.2019 19:22

Свака цаст Давору на истрајности и борби.Цовјеку су убили Сина и он се бори ко Лав .Мало би ко имао храбрости за тако несто.Поготово послије такве трагедије.Пролазио сам пар пута поред трга кад су се окупљли и кад је дрзао говор.Да је неко убио Давида то је загарантовано и то неко јако моцан.Сад се прица не врти висе око убиства него око политике национализма патриотизма итд.Зар није лаксе осудити кривца него паковати прице о дрзавном удару и туци свој народ по тргу.неки су за неки против.Ал једно је сигурно многи људи це побјеци из РС.Мислим да је Национализам зло за Дрзаву и да немозе то довијека овако.Треба доци несто ново.Ово сад је пропаст дефинитивно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

06.01.2019 13:27

Ма гдје био знај Даворе да сам обецао и Себи и Теби да никад нецес остати сам. ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.01.2019 14:55

Обецао је и он да иде до краја и да неце никад оставити људе који су уз њега због тога су имали храбрости ?? он побјезе а ти народе иди до краја јел?

Name

Ре ре

06.01.2019 22:50

Нит је побјегао нит је одустао од борбе.

Name

Чаире

06.01.2019 16:12

Синоћ је Аца Лукас требао имати концерт у некој кафанчурини у Лијевче пољу,толико је био надрогиран да уста није могао отворити.Још једном се Дарко Илић показао као прави домаћин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоогл

07.01.2019 00:25

Ту је ДАВОР гледа све мотри и видјецете ускоро........КАД СЕ ПОЈАВИ СВИ ПАДАЈУ....ПОКАЗАЦЕ СНИМКЕ И ОНДА ЛУКАЦ И ЕКИПА ИДУ БЕСТРАГА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЛКАН

07.01.2019 05:50

НЕЗЕЛИМ ДА ЗИВИМ У ТАКВОЈ ДРЗАВИ НА БАЛКАНУ,ЗИВИМ У ПРАВНОЈ ДРЗАВИ И СТО СЕ МЕНЕ ТИЦЕ ЗА МЕНЕ ПОЛИЦИЈА НЕТРЕБА ЗЕЛИМ СВАКОМ ЦОВЈЕКУ СВАКО ДОБРО А НЕМОГУ ДА РАЗУМИЈЕМ ДА ВИ ВОЛИТЕ И ГЛАСАТЕ ЗА КРИМИНАЛЦЕ ПА ЕТО ВАМ ИХ И МУЦИТЕ СЕ СА ЊИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добровољац

07.01.2019 07:22

Зивим за дан који долази. Дан кад цемо на Давидовом тргу поново сви Ми стати и реци Правда за Давида Правда за сву насу дјецу Правда за све нас И идемо до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дан Републике и Крај Лопова у МУП-у

07.01.2019 07:34

Сви у РС-у да Обиљезе Дан Републике Српске на Улицама у знак протеста Лопова у МУП-у и Тузиластву РС-а. Отјерати Багру из институција 9-тог Јануара 2019 и прослављати тај дан као истиниски народна, демократска и Правна Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.01.2019 08:29

ПАВДА ЗА ДАВИДА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ....

07.01.2019 11:02

Први прави и стручан приједлог,свака Вам част на анализи.Мислим да је Давор показао да је велики човек и да је његово тиховање разлог да се мирно прославе Празници да не буде већих искушења над члановима групе и нама осталим који подржава и његову лавовски борбу за Истину и Правду.

Name

Досада

07.01.2019 11:24

Надам се да неће ми вратити се више досадио је и богу и нар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.01.2019 20:42

А ја се надам да се неце десити јос беки слуцај као сто је Давидов. Или Николе Дјуровица. Ста цес ти ако ти дијете покупи неки министар на семафору?

Name

Миле

07.01.2019 17:02

Два полицајца у Сарајеву су деца или они нису људи? Да нису полицајци-роботи? Ко њих уби?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.01.2019 20:43

А јел Давор рекао или урадио несто лосе по том питању? На погресној си адреси.

Name

Истина

07.01.2019 19:13

Драги Даворе, ти си наше свијетло на крају тунела. Правда за Давида!!! Немој нас оставити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сергеј

07.01.2019 20:38

Неће вас оставити, јер је г. Сорош уз вас.