Сбербанк донирала опрему болници

Сбербанк а. д. Бања Лука је донирала медицинску опрему Служби педијатрије ЈЗУ болнице „Свети апостол Лука“, Добој. Начелник Службе педијатрије у Добоју, Прим. др. Мирослав Јовић је примио донацију, коју је у име Сбербанк а. д. Бања Лука, уручила Мирјана Благојевић, директор Регионалног центра Добојско – посавски.

Република Српска 04.01.2019 | 19:57
Сбербанк донирала опрему болници
Овом приликом, Прим.др.Мирослав Јовић је изразио своју захвалност Сбербанци, која како каже, излази у сусрет и разумије потребе Службе педијатрије ЈЗУ болнице „Свети апостол Лука“, Добој. „Медицинска опрема која је донирана су компресорски инхалатори, дигитални бесконтактни топломјер и дигитални топломјери. Са овом новијом опремом сигурно ћемо унаприједити и олакшати наш свакодневни рад .“ изјавио је Прим.др.Мирослав Јовић

Мирјана Благојевић, директор Регионалног центра Добојско – посавски, Сбербанк а.д. Бања Лука, је овом приликом истакла да Сбербанк Бања лука увијек настоји да помогне општинама широм Српске. „Нама је част и задовољство што смо били у прилици да изађемо у сусрет потребама Службе педијатрије ЈЗУ болнице „Свети апостол Лука“ Добој, јер тиме помажемо најмлађима којима је помоћ најпотребнија. Желим да истакнем да ће ова донација омогућити квалитетније пружање здравствених услуга свој дјеци са подручја добојске регије. За Сбербанк а.д. Бањалука ангажман на пројектима друштвено-одговорног пословања произилази из нашег чврстог увјерења да само кроз подршку вриједностима друштва можемо створити боље и напредније окружење за све нас.“, истакла је овом приликом.

Сбербанк а.д. Бања Лука се труди да становницима локалних заједница у којима послује изађе у сусрет и да до знања у коликој мјери препознаје њихове проблеме.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар