Дефинитивно, Радоњић и на прољеће на Велодрому!

Ускоро ће бити кључни играч Олимпика! Српски интернационалац неће мењати клуб.

Фудбал 09.01.2019 | 11:15
Дефинитивно, Радоњић и на прољеће на Велодрому!
Клуб је летос потрошио 66.000.000 евра, резултати нису задовољавајући, навијачи и јавност су негде и очекивано прст кривице уперили ка новајлијама, иако је сасвим јасно да су проблем на Велодрому дубљи од тога. Урзочно-последично појавиле су се и гласине да би Немања Радоњић могао да на пролеће промени средину и минуте сакупља на позајмици у Немачкој. Међутим, данас стиже деманти – доскорашњи фудбалер Црвене звезде и на пролеће ће бити члан Олимпика.

Од старта су додуше информације о Радоњићевом одласку биле сумњиве, јер играч не може да игра за три клуба у сезони, а 22-годишњи крилни фудбалер је летос играо и за Црвену звезду. Додуше, у европским квалификацијама. Радоњићев менаџер Дарко Ристић тврди ипак да селидбе неће бити и да међународна фудбалска правила уопште нису разлог.

“Немања не иде на позајмицу. Срећан је у Марсељу, а и људи у клубу верују да ће ускоро постати један од кључних играча Олимпика. Немања то може и жели”, рекао је Ристић за француски мадеинфоот.цом.

Подсетимо, локални медији писали су да би Радоњића на позајмицу радо довелy и Штутгарт и Хановер, али замисао је пропала. Сад још само да Радоњић докаже да може да прави превагу у Лиги 1. Цена од 12.000.000 евра га обавезује на тако нешто.

“Немања само мора да схвати како ми играмо. Има он огромне квалитете, али морамо да очистимо његову игру, а за то ће бити потребно време”, умиривао је незадовољне тренер Руди Гарсија.

Неће то успевати довека. У Лиги 1 само 203 минута за Радоњића и још 226 у Лиги Европе. Није због тога отишао у Марсељ. Отишао је да игра озбиљан фудбал. Време је да крене.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар