Definitivno, Radonjić i na proljeće na Velodromu!

Uskoro će biti ključni igrač Olimpika! Srpski internacionalac neće menjati klub.

Fudbal 09.01.2019 | 11:15
Definitivno, Radonjić i na proljeće na Velodromu!
Klub je letos potrošio 66.000.000 evra, rezultati nisu zadovoljavajući, navijači i javnost su negde i očekivano prst krivice uperili ka novajlijama, iako je sasvim jasno da su problem na Velodromu dublji od toga. Urzočno-posledično pojavile su se i glasine da bi Nemanja Radonjić mogao da na proleće promeni sredinu i minute sakuplja na pozajmici u Nemačkoj. Međutim, danas stiže demanti – doskorašnji fudbaler Crvene zvezde i na proleće će biti član Olimpika.

Od starta su doduše informacije o Radonjićevom odlasku bile sumnjive, jer igrač ne može da igra za tri kluba u sezoni, a 22-godišnji krilni fudbaler je letos igrao i za Crvenu zvezdu. Doduše, u evropskim kvalifikacijama. Radonjićev menadžer Darko Ristić tvrdi ipak da selidbe neće biti i da međunarodna fudbalska pravila uopšte nisu razlog.

“Nemanja ne ide na pozajmicu. Srećan je u Marselju, a i ljudi u klubu veruju da će uskoro postati jedan od ključnih igrača Olimpika. Nemanja to može i želi”, rekao je Ristić za francuski madeinfoot.com.

Podsetimo, lokalni mediji pisali su da bi Radonjića na pozajmicu rado dovely i Štutgart i Hanover, ali zamisao je propala. Sad još samo da Radonjić dokaže da može da pravi prevagu u Ligi 1. Cena od 12.000.000 evra ga obavezuje na tako nešto.

“Nemanja samo mora da shvati kako mi igramo. Ima on ogromne kvalitete, ali moramo da očistimo njegovu igru, a za to će biti potrebno vreme”, umirivao je nezadovoljne trener Rudi Garsija.

Neće to uspevati doveka. U Ligi 1 samo 203 minuta za Radonjića i još 226 u Ligi Evrope. Nije zbog toga otišao u Marselj. Otišao je da igra ozbiljan fudbal. Vreme je da krene.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar