Оштар глас Пеђе Мијатовића...!

Не може Бејл да буде лидер Реала! Зашто су замењени Модрић и Крос? Легендарни шпиц не верује да ће бити зимских појачања.

Фудбал 06.01.2019 | 20:00
Оштар глас Пеђе Мијатовића...!
Нити побеђују у серијама, нити играју добро.  А опет су ту негде. Седам бодова иза Барселоне, што у Реалу сматрају прихватљивим заостатком после турбулентног почетка сезоне, међутим, друго нешто брине присталице славног клуба. Изостанак препознатљивог стила, хемије, емоција... Нема ничег. Нема ни страха у очима противника као некад, па је Виљареал, иако игра једну од лошијих сезона, без неких већих проблема ремизирао у одложеном сусрету 17. кола Примере (2:2).

Видело се и на том мечу да Реал није оно што је био до пре само пола годне и да је одласком КристијанаРоналда у Јувентус, као и оставком Зинедина Зидана, почела нова ера. На „Сантјаго Бернабеуу“ су је дочекали неспремни, јер – немају вођу тима.

„Бејл је срамота“, изричит је Предраг Мијатовић, некадашњи нападач и функционер Лос Бланкоса. „ Свиђа ми се као играч, али није лидер Реала после одласка Кристијана. Додатно ме брине што је подложан повредама“.

Да је само до Велшанина, па и да се разуме. Доста тога у игри краљевског клуба не функционише. За издање против Виљареала замерке иду и на рачун тренера, Сантјага Соларија, који је у 63. минуту повукао са терена најбољег играча света, Луку Модрића и заменио га Уругвајцем Федериком Валвердеом.

„Разумео бих да је Модрић само тражио измену. Све остало, ако је здрав, ако је почео, ако се осећа добро, не могу да схватим. Погрешна измена. Исто
тако, не разумем зашто је замењен Тони Крос“.

Поткачио је Пеђа и управу предвођени Флорентином Перезом, пошто је план да се доведу млади играчи и ствара тим за будућност. Мадридска публика, ипак, не може да чека. Хоће све и хоће одмах. Уосталом, највећи је то клуб на свету.

„Чини ми се да Реал неће никог довести током зиме. Ако и буду доводили, концентрисаће се на младе играче. Поготово што је тешко пронаћи фудбалера који би одмах могао да прави разлику“, додао је стрелац гола у финалу Лиге шампиона 1998. против Јувентуса у Амстердаму.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар