Oštar glas Peđe Mijatovića...!

Ne može Bejl da bude lider Reala! Zašto su zamenjeni Modrić i Kros? Legendarni špic ne veruje da će biti zimskih pojačanja.

Fudbal 06.01.2019 | 20:00
Oštar glas Peđe Mijatovića...!
Niti pobeđuju u serijama, niti igraju dobro.  A opet su tu negde. Sedam bodova iza Barselone, što u Realu smatraju prihvatljivim zaostatkom posle turbulentnog početka sezone, međutim, drugo nešto brine pristalice slavnog kluba. Izostanak prepoznatljivog stila, hemije, emocija... Nema ničeg. Nema ni straha u očima protivnika kao nekad, pa je Viljareal, iako igra jednu od lošijih sezona, bez nekih većih problema remizirao u odloženom susretu 17. kola Primere (2:2).

Videlo se i na tom meču da Real nije ono što je bio do pre samo pola godne i da je odlaskom KristijanaRonalda u Juventus, kao i ostavkom Zinedina Zidana, počela nova era. Na „Santjago Bernabeuu“ su je dočekali nespremni, jer – nemaju vođu tima.

„Bejl je sramota“, izričit je Predrag Mijatović, nekadašnji napadač i funkcioner Los Blankosa. „ Sviđa mi se kao igrač, ali nije lider Reala posle odlaska Kristijana. Dodatno me brine što je podložan povredama“.

Da je samo do Velšanina, pa i da se razume. Dosta toga u igri kraljevskog kluba ne funkcioniše. Za izdanje protiv Viljareala zamerke idu i na račun trenera, Santjaga Solarija, koji je u 63. minutu povukao sa terena najboljeg igrača sveta, Luku Modrića i zamenio ga Urugvajcem Federikom Valverdeom.

„Razumeo bih da je Modrić samo tražio izmenu. Sve ostalo, ako je zdrav, ako je počeo, ako se oseća dobro, ne mogu da shvatim. Pogrešna izmena. Isto
tako, ne razumem zašto je zamenjen Toni Kros“.

Potkačio je Peđa i upravu predvođeni Florentinom Perezom, pošto je plan da se dovedu mladi igrači i stvara tim za budućnost. Madridska publika, ipak, ne može da čeka. Hoće sve i hoće odmah. Uostalom, najveći je to klub na svetu.

„Čini mi se da Real neće nikog dovesti tokom zime. Ako i budu dovodili, koncentrisaće se na mlade igrače. Pogotovo što je teško pronaći fudbalera koji bi odmah mogao da pravi razliku“, dodao je strelac gola u finalu Lige šampiona 1998. protiv Juventusa u Amsterdamu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar