Бејл доживео 27. повреду од доласка у Реал!

Фудбалер Реал Мадрида Герет Бејл повредио се на мечу против Виљареала у 17. колу шпанског првенства.  Човек од стакла - 27. повреда Гарета Бејла! Велшанин се против Виљареала повредио 27. пут од када је постао играч Реал Мадрида.

Фудбал 04.01.2019 | 18:45
Бејл доживео 27. повреду од доласка у Реал!
Гарет Бејл (29) је пре више од пет година стигао из Тотенхема у Реал Мадрид за 100 милиона евра. Ова инвестиција се одавно исплатила "краљевском клубу", али је и задала много главобоља.

Пре свега лекарском тиму и тренерима.

Велшанин је играч Реала који се највише повређује и због силних повреда је пропустио чак 60 утакмица, што испада да није играо више од сезоне.

И почетак 2019. године памтиће по повреди.

Против Виљареала (2:2), у првој утакмици у новој години, сјајни нападач је издржао до полувремена. У 38. минуту осетио је бол у мишићу, па га је Сантјаго Солари повукао из игре и уместо њега увео Иска.

Од 2013. до данас то је Бејлу, веровали или не, 27. повреда од када је члан Мадриђана. Последњу, када му је страдао зглоб, добио је против ЦСКА у Лиги шампиона. Бејл се за пет година лечио од разних повреда, као што су истегнућа и руптуре мишића, кидање лигамената, преоптерећење, проблеми с коленима и зглобовима…

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар