Bejl doživeo 27. povredu od dolaska u Real!

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl povredio se na meču protiv Viljareala u 17. kolu španskog prvenstva.  Čovek od stakla - 27. povreda Gareta Bejla! Velšanin se protiv Viljareala povredio 27. put od kada je postao igrač Real Madrida.

Fudbal 04.01.2019 | 18:45
Bejl doživeo 27. povredu od dolaska u Real!
Garet Bejl (29) je pre više od pet godina stigao iz Totenhema u Real Madrid za 100 miliona evra. Ova investicija se odavno isplatila "kraljevskom klubu", ali je i zadala mnogo glavobolja.

Pre svega lekarskom timu i trenerima.

Velšanin je igrač Reala koji se najviše povređuje i zbog silnih povreda je propustio čak 60 utakmica, što ispada da nije igrao više od sezone.

I početak 2019. godine pamtiće po povredi.

Protiv Viljareala (2:2), u prvoj utakmici u novoj godini, sjajni napadač je izdržao do poluvremena. U 38. minutu osetio je bol u mišiću, pa ga je Santjago Solari povukao iz igre i umesto njega uveo Iska.

Od 2013. do danas to je Bejlu, verovali ili ne, 27. povreda od kada je član Madriđana. Poslednju, kada mu je stradao zglob, dobio je protiv CSKA u Ligi šampiona. Bejl se za pet godina lečio od raznih povreda, kao što su istegnuća i rupture mišića, kidanje ligamenata, preopterećenje, problemi s kolenima i zglobovima…

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar