Денвер заинтересован за Кевина Лава!

Денвер Нагетси могли би да покушају да трејдују за Кевина Лава, преноси новинар Њујорк Тајмса, Марк Стајн.

Кошарка 09.01.2019 | 11:30
Денвер заинтересован за Кевина Лава!
Екипи из Колорада иде сасвим одлично и са тренутном поставом, међутим уколико се укаже прилика Денвер ће можда покушати да доведе искусног ол-стар играча.

Лав ове сезоне није одиграо много утакмица, али зна како се осваја НБА шампионат и Нагетси би добили још једног играча са редовних 20 поена и 10 скокова.

"Денвер и даље има велику наклоност према Лаву, због чега можете да се запитате да ли ће Нагетси доћи у искушење да иду у 'wин-ноw' акцију за ол-стар играча усред њиховог неочекиваног успона на Западу. Да ли могу да вам гарантујем да ће Кливленд трејдовати Лава? Не могу. Али, да ли могу да вам обећам да ће бити разговора и спекулација око Лава као трејд кандидата? То, мислим да могу", написао је Стајн у колумни.

Из ове перспективе Денверу није потребан Лав јер да би њега добили морали би да дају Пол Милсапа и још плус неке играче из ротације како би довели крилног центра.

Милсап офанзивно не даје допринос који се очекивао од њега, али дефанзивно доста помаже Јокићу. Поред тога, на папиру одбрамбена центарска линија Лав-Јокић не изгледа баш најбоље

Да је Лавов останак у Кливленду под знаком питања говоре и речи тренера Лерија Друа: "Разумем природу бизниса. Сваки играч може да буде трејдован. Довољно сам дуго у лиги да знам то".

Денвер је кандидат према речима новинара Њујорк Тајмса, међутим вероватно има још заинтересованих тимова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар