Denver zainteresovan za Kevina Lava!

Denver Nagetsi mogli bi da pokušaju da trejduju za Kevina Lava, prenosi novinar Njujork Tajmsa, Mark Stajn.

Košarka 09.01.2019 | 11:30
Denver zainteresovan za Kevina Lava!
Ekipi iz Kolorada ide sasvim odlično i sa trenutnom postavom, međutim ukoliko se ukaže prilika Denver će možda pokušati da dovede iskusnog ol-star igrača.

Lav ove sezone nije odigrao mnogo utakmica, ali zna kako se osvaja NBA šampionat i Nagetsi bi dobili još jednog igrača sa redovnih 20 poena i 10 skokova.

"Denver i dalje ima veliku naklonost prema Lavu, zbog čega možete da se zapitate da li će Nagetsi doći u iskušenje da idu u 'win-now' akciju za ol-star igrača usred njihovog neočekivanog uspona na Zapadu. Da li mogu da vam garantujem da će Klivlend trejdovati Lava? Ne mogu. Ali, da li mogu da vam obećam da će biti razgovora i spekulacija oko Lava kao trejd kandidata? To, mislim da mogu", napisao je Stajn u kolumni.

Iz ove perspektive Denveru nije potreban Lav jer da bi njega dobili morali bi da daju Pol Milsapa i još plus neke igrače iz rotacije kako bi doveli krilnog centra.

Milsap ofanzivno ne daje doprinos koji se očekivao od njega, ali defanzivno dosta pomaže Jokiću. Pored toga, na papiru odbrambena centarska linija Lav-Jokić ne izgleda baš najbolje

Da je Lavov ostanak u Klivlendu pod znakom pitanja govore i reči trenera Lerija Drua: "Razumem prirodu biznisa. Svaki igrač može da bude trejdovan. Dovoljno sam dugo u ligi da znam to".

Denver je kandidat prema rečima novinara Njujork Tajmsa, međutim verovatno ima još zainteresovanih timova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar