Клоп се пита: За име свијета, како оно није црвени?!

Санеу уђе, Манеу не уђе. . . ! Ливерпулов тренер жали за недостатком среће после пораза од Ситија.

Фудбал 04.01.2019 | 11:15
Клоп се пита: За име свијета, како оно није црвени?!
Ливерпул је доживео први премијерлигашки пораз у сезони, а Јирген Клоп ни други пут у сезони није успео да надмудри Пепа Гвардиолу. Јесенас му је једва узео бод, данас није успео ни то...

Немац није крио разочарање због пораза у мечу сезоне, али не очајава. Жали се на недостатак среће.

„Био је велики притисак... И веома напета утакмица. Нисмо имали среће у неким моментима завршнице. Сити је имао. Из сличних ситуација, Сане погоди стативу и лопта уђе у гол, а Мане погоди стативу и лопта не уђе. Два пута нас у другом полувремену изблокирали пред птазним голом. Истина, имали су и периоде у којима су доминирал. И то се осетило. Али успели смо да се вратимо и да створимо велике шансе. Увек је иста прича... У оваквим утакмицама мораш да користиш шансе. Агуеро је погодио из немогућег игча, ми нисмо“, рекао је Клоп после утакмице.

Један детаљ је посебно истакао. Старт Венсана Компанија над Салахом у првом полувремену за који је добио жути картон.

„Заиста волим Компанија, али како за име света оно није црвени картон?! Он је последњи човек и иде онако на нашег играча?! Да је погодио Слаха, овај би вероватно завршио сезону. Ипак, судијама није лак посао и можда он није видео ситуацију како сам је ја видео“.

Клоп сматра да нема места плакању.

„Да ми је неки рекао да ћу после два меча са Ситијем имати четири бода предности, частио бих га.  Ово није била ни наша, ни Ситијева најбоља утакмица јер смо једни другима отежали посао. Већ сам рекао момцима да буду ОК. Верујем у њих. Изгубили смо, изгубићемо опет, осећај није леп, али то није смак света. Наша очекивања су велика. Можемо боље од овога. Била је напета утакмица и морамо да је као такву прихватимо. Не можемо увек да доминирамо. Да смо имали мало више среће, могли смо до 2:2 што би сјајан резултат за нас“.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар