Klop se pita: Za ime svijeta, kako ono nije crveni?!

Saneu uđe, Maneu ne uđe. . . ! Liverpulov trener žali za nedostatkom sreće posle poraza od Sitija.

Fudbal 04.01.2019 | 11:15
Klop se pita: Za ime svijeta, kako ono nije crveni?!
Liverpul je doživeo prvi premijerligaški poraz u sezoni, a Jirgen Klop ni drugi put u sezoni nije uspeo da nadmudri Pepa Gvardiolu. Jesenas mu je jedva uzeo bod, danas nije uspeo ni to...

Nemac nije krio razočaranje zbog poraza u meču sezone, ali ne očajava. Žali se na nedostatak sreće.

„Bio je veliki pritisak... I veoma napeta utakmica. Nismo imali sreće u nekim momentima završnice. Siti je imao. Iz sličnih situacija, Sane pogodi stativu i lopta uđe u gol, a Mane pogodi stativu i lopta ne uđe. Dva puta nas u drugom poluvremenu izblokirali pred ptaznim golom. Istina, imali su i periode u kojima su dominiral. I to se osetilo. Ali uspeli smo da se vratimo i da stvorimo velike šanse. Uvek je ista priča... U ovakvim utakmicama moraš da koristiš šanse. Aguero je pogodio iz nemogućeg igča, mi nismo“, rekao je Klop posle utakmice.

Jedan detalj je posebno istakao. Start Vensana Kompanija nad Salahom u prvom poluvremenu za koji je dobio žuti karton.

„Zaista volim Kompanija, ali kako za ime sveta ono nije crveni karton?! On je poslednji čovek i ide onako na našeg igrača?! Da je pogodio Slaha, ovaj bi verovatno završio sezonu. Ipak, sudijama nije lak posao i možda on nije video situaciju kako sam je ja video“.

Klop smatra da nema mesta plakanju.

„Da mi je neki rekao da ću posle dva meča sa Sitijem imati četiri boda prednosti, častio bih ga.  Ovo nije bila ni naša, ni Sitijeva najbolja utakmica jer smo jedni drugima otežali posao. Već sam rekao momcima da budu OK. Verujem u njih. Izgubili smo, izgubićemo opet, osećaj nije lep, ali to nije smak sveta. Naša očekivanja su velika. Možemo bolje od ovoga. Bila je napeta utakmica i moramo da je kao takvu prihvatimo. Ne možemo uvek da dominiramo. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do 2:2 što bi sjajan rezultat za nas“.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar