Никси не желе да понуде Порзингису "маx" уговор?

Кристапс Порзингис наредног лета биће ограничено слободан играч и очекује се да му Њујорк Никси понуде уговор који ће га "везати" за ову екипу дуги низ година.

Кошарка 10.01.2019 | 13:45
Никси не желе да понуде Порзингису "маx" уговор?
Кошаркаш из Летоније један је од најуникатнијих играча на свету, међутим повреда предњег укрштеног лигамента га је одвојила на дуго ван терена.

Порзингис је пропустио други део сезоне 2017/2018, ове се још није вратио на терен и питање је да ли ће уопште одиграти меч у 2019. години.

Баш због тога Никси можда неће понудити Порзингису максималан уговор јер желе да виде како ће његово колено реаговати после опоравка, преноси "Неw Yорк Даилy Неwс".

С обзиром да је Порзингис уникат (висок као Марјановић, а покретан као бек), франшиза из Њујорка не би смела да ризикује, али постоји могућност да тако нешто ураде.

Екипа која се спомиње да би могла да понуди Порзингису велики уговор је Бруклин, који би радо волео да види крилног центра у њиховом саставу.

Подсећамо, Летонац је ограничено слободан играч, што значи да Никси могу да изједначе понуде других тимова и да тиме задрже Порзингиса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар