Niksi ne žele da ponude Porzingisu "max" ugovor?

Kristaps Porzingis narednog leta biće ograničeno slobodan igrač i očekuje se da mu Njujork Niksi ponude ugovor koji će ga "vezati" za ovu ekipu dugi niz godina.

Košarka 10.01.2019 | 13:45
Niksi ne žele da ponude Porzingisu "max" ugovor?
Košarkaš iz Letonije jedan je od najunikatnijih igrača na svetu, međutim povreda prednjeg ukrštenog ligamenta ga je odvojila na dugo van terena.

Porzingis je propustio drugi deo sezone 2017/2018, ove se još nije vratio na teren i pitanje je da li će uopšte odigrati meč u 2019. godini.

Baš zbog toga Niksi možda neće ponuditi Porzingisu maksimalan ugovor jer žele da vide kako će njegovo koleno reagovati posle oporavka, prenosi "New York Daily News".

S obzirom da je Porzingis unikat (visok kao Marjanović, a pokretan kao bek), franšiza iz Njujorka ne bi smela da rizikuje, ali postoji mogućnost da tako nešto urade.

Ekipa koja se spominje da bi mogla da ponudi Porzingisu veliki ugovor je Bruklin, koji bi rado voleo da vidi krilnog centra u njihovom sastavu.

Podsećamo, Letonac je ograničeno slobodan igrač, što znači da Niksi mogu da izjednače ponude drugih timova i da time zadrže Porzingisa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar