Роналдо: Кунем вам се, урадићу немогуће!

Куља мотив из Кристијана! „Не траже од мене да браним државу, већ да освојимо Лигу шампиона“, каже нападач Јувентуса.

Фудбал 03.01.2019 | 20:45
Роналдо: Кунем вам се, урадићу немогуће!
Није рекао да мора да освоји, али из сваке изјаве Кристијана Роналда провејава жеља да пехар Лиге шампиона задржи у свом власништву. Трипут узастопно га је подизао у дресу Реала, Јувентус га је довео уверен да ће баш са њим у саставу скинути проклетство губитника у финалима, а сам Португалац подгрејао је оптимизам међу навијачима италијанског првака да је баш ово сезона која се дуго чекала.ћ

Мада је досад био уздржан, говорећи како Лиге шампиона јесте циљ, не и опсесија, ЦР7 је последњим речима јасно ставио до знања шта га занима у 2019.

„Кунем вам се, урадићу немогуће да бих освојио Лигу шампиона са Јувентусом“, поручио је Роналдо из Дубаија, где ће на церемонији Глобе Соццер Аwардс бити укупно пети пут, а трећи узастопно, проглашен за најбољег фудбалера света, по одлуци Европске асоцијације фудбалских агената и Европске клупске асоцијације.

Кад је долазио у Торино, Роналда су навијачи Бјанконера засулу порукама „донеси нам Лигу шампиона“. Чуо их је. Ради на томе.

„Не траже ми да браним државу, него да играм фудбал“, јасан је Кристијано.

Имајући у виду бројке од ове сезоне – 15 голова, осам асистенција – делује да је мотивисан. Нака се спреми Атлетико Мадрид.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар