Ronaldo: Kunem vam se, uradiću nemoguće!

Kulja motiv iz Kristijana! „Ne traže od mene da branim državu, već da osvojimo Ligu šampiona“, kaže napadač Juventusa.

Fudbal 03.01.2019 | 20:45
Ronaldo: Kunem vam se, uradiću nemoguće!
Nije rekao da mora da osvoji, ali iz svake izjave Kristijana Ronalda provejava želja da pehar Lige šampiona zadrži u svom vlasništvu. Triput uzastopno ga je podizao u dresu Reala, Juventus ga je doveo uveren da će baš sa njim u sastavu skinuti prokletstvo gubitnika u finalima, a sam Portugalac podgrejao je optimizam među navijačima italijanskog prvaka da je baš ovo sezona koja se dugo čekala.ć

Mada je dosad bio uzdržan, govoreći kako Lige šampiona jeste cilj, ne i opsesija, CR7 je poslednjim rečima jasno stavio do znanja šta ga zanima u 2019.

„Kunem vam se, uradiću nemoguće da bih osvojio Ligu šampiona sa Juventusom“, poručio je Ronaldo iz Dubaija, gde će na ceremoniji Globe Soccer Awards biti ukupno peti put, a treći uzastopno, proglašen za najboljeg fudbalera sveta, po odluci Evropske asocijacije fudbalskih agenata i Evropske klupske asocijacije.

Kad je dolazio u Torino, Ronalda su navijači Bjankonera zasulu porukama „donesi nam Ligu šampiona“. Čuo ih je. Radi na tome.

„Ne traže mi da branim državu, nego da igram fudbal“, jasan je Kristijano.

Imajući u vidu brojke od ove sezone – 15 golova, osam asistencija – deluje da je motivisan. Naka se spremi Atletiko Madrid.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar