Челси почео да „буши“ Сарија: Нисам знао за Пулишића?!

„Не знам ништа око трансфера“, каже тренер Плаваца.

Фудбал 05.01.2019 | 08:00
Челси почео да „буши“ Сарија: Нисам знао за Пулишића?!
Управа Челсија опет ради иза леђа тренеру. Тако је било у другој години мандата Антонија Контеа – довољино је поменути само да Италијан није био за повратак Давида Луиза из Пари Сен Жермена, па му је штопер наметнут – а историја се изгледа понавља и на примеру Мауриција Сарија.

Шеф струке Плаваца био је, утисак је, изненађен чињеницом да је клуб са Стамфорд бриџа довео КристијанаПулишића из дортмундске Борусије за 64.000.000 евра.

„Ништа нисам знао око Пулишића све до јуче. Клуб ме је питао за мишљење пре месец дана. Оценио сам ка као позитивног играча, а онда сам јуче сазнао да је посао реализован“, помирљиво ће Сари.

Оно што највише боде очи око трансфера репрезентативца Сједињених Америчких Дражва је цена. Мало ко је сигуран да вреди читавих 64.000.000 евра, међутим, Челси зна како да врати велики део тог новца. Крилни везиста је изузетно популаран у Америци, па ће само од продаје ТВ права за тамошње тржиште и дресова са нејговим презименом – а не заборавимо да је Најки технички спонзор и Плаваца и репрезенатције САД – лондонски клуб вратити уложено.

Сад, да ли ће и на терену Пулишић оправдати очекивања, тешко је оценити.

„Не знам ништа око трансфера. Нисам задужен за прелатни рок, па ми је са те стране тешко да прчам о доласку Кристијана. Управа зна шта о томе мислим. Сматрам да нам је потребан неко мало другачијих карактеристика од оних које имамо у постојећем кадру“, додао је Маурицио Сари.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар