Čelsi počeo da „buši“ Sarija: Nisam znao za Pulišića?!

„Ne znam ništa oko transfera“, kaže trener Plavaca.

Fudbal 05.01.2019 | 08:00
Čelsi počeo da „buši“ Sarija: Nisam znao za Pulišića?!
Uprava Čelsija opet radi iza leđa treneru. Tako je bilo u drugoj godini mandata Antonija Kontea – dovoljino je pomenuti samo da Italijan nije bio za povratak Davida Luiza iz Pari Sen Žermena, pa mu je štoper nametnut – a istorija se izgleda ponavlja i na primeru Mauricija Sarija.

Šef struke Plavaca bio je, utisak je, iznenađen činjenicom da je klub sa Stamford bridža doveo KristijanaPulišića iz dortmundske Borusije za 64.000.000 evra.

„Ništa nisam znao oko Pulišića sve do juče. Klub me je pitao za mišljenje pre mesec dana. Ocenio sam ka kao pozitivnog igrača, a onda sam juče saznao da je posao realizovan“, pomirljivo će Sari.

Ono što najviše bode oči oko transfera reprezentativca Sjedinjenih Američkih Dražva je cena. Malo ko je siguran da vredi čitavih 64.000.000 evra, međutim, Čelsi zna kako da vrati veliki deo tog novca. Krilni vezista je izuzetno popularan u Americi, pa će samo od prodaje TV prava za tamošnje tržište i dresova sa nejgovim prezimenom – a ne zaboravimo da je Najki tehnički sponzor i Plavaca i reprezenatcije SAD – londonski klub vratiti uloženo.

Sad, da li će i na terenu Pulišić opravdati očekivanja, teško je oceniti.

„Ne znam ništa oko transfera. Nisam zadužen za prelatni rok, pa mi je sa te strane teško da prčam o dolasku Kristijana. Uprava zna šta o tome mislim. Smatram da nam je potreban neko malo drugačijih karakteristika od onih koje imamo u postojećem kadru“, dodao je Mauricio Sari.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar