Чишћење Трга је планска акција

Нисам сигуран да је то само повезано са католичким Божићем и одласком амбасадора на одмор, нити припремањем Трга за новогодишњи концерт Хариса Џиновића, Жаљка Самарџића, Жељка Јоксимовића и Роквића јуниора. Нису ни они толико блесави.

Република Српска 03.01.2019 | 08:27
Чишћење Трга је планска акција
Од 25. децембра размишљам зашто се Додик одлучио да баш сада почисти Трг Давида Драгичевића и претвори га у Трг Крајине? 

Нисам сигуран да је то само повезано са католичким Божићем и одласком амбасадора на одмор, нити припремањем Трга за новогодишњи концерт Хариса Џиновића, Жаљка Самарџића, Жељка Јоксимовића и Роквићајуниора. Нису ни они толико блесави.

Мислим да је садашњој власти важније да за прославу 9. јануара буде све спремно и чисто, јер ништа, али баш ништа,  не смије да поквати српску параду.

Реално, Додик сада под контролом има сву власт од мјесних заједница у Републици Српској, преко највећег броја општина,  до државне власти. Опозиције нема јер је растурио или је у фази растурања, невладин сектор је прокужен и потпуно безопасан, и једино што још увијек не контролише је Давор Драгичевић и људи који се окупљају око њега. 

Такође, морамо имати на уму да је оно обиљежје на Тргу, за један број грађана Бањалуке, Републике Српске и Босне и Херцеговине, простор слободе, неукаљан политиком и калкулисањем.

Опозиције нема јер је растурио или је у фази растурања, невладин сектор је прокужен и потпуно безопасан, и једино што још увијек не контролише је Давор Драгичевић и људи који се окупљају око њега

Истина, број људи који су долазили на протесте је опао у односу на период прије избора, али је утицај овог покрета порастао, јер је постао једина искрена опозиција тренутној власти у Републици Српској.

Ко год да је предложио да се Трг почисти имао је на уму да у нередних 18 мјесеци неће бити никаквих избора и да је сада право вријеме за радикалне потезе, јер је потребно одређено вријеме да се прашина око овога слегне и да све то падне у заборав.

Додику је важна Бањалука и да би се она одбранила дозвољена су сва средства. На протеклим изборима у Бањалуци СНСД је освојио само 5% више гласова од ПДП-а и то у великој мјери због борбе Давора Драгичевића да сазна истину о смрти свога сина. Зато је веома важно да се ова прича са Тргом као симболом отпора властима Републике Српске што прије заврши.

Такође, поставља се оправдано питање зашто су власти одлучиле да Трг очисте у току дана, ризикујући негативно извјештавање медија, побуну грађана и употребу полиције, када је све то могла да уради после поноћи када Бањалука спава?

Вјерујем да су све то стратези СНСД-а имали у виду када су се опредијелили да све раде „по закону“. Прије свега све оне корњаче, БОВ-ови и остала полиција су требали да пошаљу поруку грађанима, најмање Бањалучанима, да је Република Српска „правна држава“ и да са тиме нема зајебанције. Као што је утицај протеста „Правда за Давида“ слабио што се више удаљавао од Бањалуке, тако је акција полиције 25. децембра највећи утицај имала на становника најудаљеније од овог града.

Поставља се оправдано питање зашто су власти одлучиле да Трг очисте у току дана, ризикујући негативно извјештавање медија, побуну грађана и употребу полиције, када је све то могла да уради после поноћи када Бањалука спава?

Сви су видјели на шта је власт спремна и колико је полиција спремна да је слуша.

У наредном периоду полиција ће се употребљавати онолико колико буде потребно, да се сачува слика да се све држи под контролом, али ће се радити на њеном шминкању и уљепшавању. То ћемо гледати већ 9. јануара.

Милорад Додик је свјесно одабрао тактику „на љуту рану, љуту траву“ надајући се кратком памћењу грађана Бањалуке, мирењем са тренутним стањем и претварањем Давора Драгичевића, уз помоћ цјелокупног система,  у Дон Кихота који узалуд напада вјетрењаче. Он је свјестан да ће штета бити направљена, али жели ту штету да контролише.

Вријеме ће показати да ли је овај Додиков план успио или не, до нас је.

Аутор: Срђан Пухало

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

Мрцко Наиздан

03.01.2019 07:30

Па Бурле сретан Вам 9-јан унапред!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

03.01.2019 08:10

Јебеш државу која ти убије дијете!

Name

Јаффа

03.01.2019 08:32

Везан сноп и сјекира - треба да буде симбол СНСД-а.

Name

Ре Јаффа

03.01.2019 08:52

Укрстени сјекира и крамп!

Name

Питање Тузиластву РС:

03.01.2019 09:08

Када це предмет Драгицевиц из Приједор-а преци у Требиње? Због ефикасније обраде! А и Требиње има боље саобрацајне везе са Јадранском магистралом..

Name

н

03.01.2019 10:47

Срби чувајте се Србенди !

Name

м

03.01.2019 11:03

9.јануара ће гарда да пева ,,Ја сам цветак зановетак " хит од једне певаљке .

Name

Јој

03.01.2019 11:13

Пишите о отказима радника у Невесињу . Све је труло !

Name

Јован

03.01.2019 12:23

Када год неки син функционера или функционер убије момка Ми морамо изаци да би се то знало и процесуирало,па је ли тако било и у Требињу кад син судије уби момка!!!

Name

Ре

03.01.2019 16:56

Ким је за Додика обданиште.

Name

Скептик

03.01.2019 07:40

Сматрам да је склањање са трга Правде за Давида са свим обиљежјима урађено најприје зато да се они не би налазили на том мјесту 9. јануара када главном улицом поред трга буду дефиловали ватрогасци и Додикова српска (НЕ)част. Зизиковали су да грађанима упропасте прославу нове годин на тргу. Зизиковали и изгубили. По СВАКУ ЦИЈЕНУ су морали отјерати Правду за Давида са трга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕВО ККО ДОДИКОВ ПЛАН НЕЋЕ УСПЈЕТИ

03.01.2019 07:43

Бил би добро да сви са својом дјецо изађу на улце и они који немају дјецу такође, да изађу и баке и деке, па да видимо хоће ли табаџије мрачног система Милорада Додика, Лукача и унуке Пејине имати петљу да дигну палице на дјецу, родитеље , баке и деке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

03.01.2019 08:58

колико си ти паметаннн ... како те Руси тако паметног нису отели

Name

Л

03.01.2019 07:43

А ста ако нецији син у неком другом мјесту нпр. Прњавору или Теслицу убије неције дијете, па се опет све пикуса затаскати Хоце ли ти родитељи цутати или устати да се боре. Хоце ли та мједта имати своје Тргове?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

03.01.2019 07:44

Ал има једна јако битна чињеница коју аутор текста није навео, а то је , да ли је режим имао подршку Високог представника , уколико је имао , онда сви грађани РС , који нису у љубави са режимом, због свог добра и личне сигурности треба да ћуте или да оду. Режим је рекао шта је имао, грађани су рекли своје, сад је Високи представник на потезу са Бонским овлаштењима, уколико претходно није аминовао поступке и пожелио режиму сретан Божић , јер их у власти има више који славе 25.12, него 07.01.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подвала запада

03.01.2019 08:58

100% је ово урадјено уз пуну подршку међународног фактора.Који су њихови разлози не знамо,али вријеме ће показати.Најгоре што изиграше Давора на оном састанку са амбасадорима,али и то је види се смишљено.Дефинитивно је Додик још увијек њихов играч

Name

Ево разлога

03.01.2019 10:06

Сто је веци притисак народа на Додика (с разлогом) то су веци политицки притисци на Додика, јер се подизу услови које Република Српска мора да испуни да би он остао "свјези дасак вјетра на Балкану" тј. да га не би одували ови који су га довели. Гдје је рјесење. Није рјесење у освети јер сто га висе прогоните он се висе брани. Два су рјесења. Да опозиција понуди безусловну сарадњу Додиковим налогодавцима јер није ниста обецала и у том слуцају РС наставља са губљењем надлезности и у том слуцају губи Додик и његов најузи круг (и слободу измедју осталог) и Република Српска (народ) јер це то имати своју политицку цијену. Друго рјесење је договор Додика са опозицијом да додје до мирне транзиције власти (боље рецено подјеле власти) уз затаскавање свих незаконитости и амнестирање поцинилаца уз обавезу да од тог тенутка свако одговара за сва недјела уцињена према народу. Да заиста поцне владавина права и да се покуса радити из поцетка на здравим основама да сви имају један једини циљ сацувати становниство Републике Српске од демографског, духовног, моралног и сваког другог унистења. У том слуцају би сви били на добитку а тиме и Република Српска. Питацете гдје је ту Правда за Давида? Додик мора пронаци рјесење, јер вјероватно располазе са бољим подацима. Нека и он несто изгуби и зртвује како би конацно сви били на добитку.

Name

БЛ 70

03.01.2019 07:45

Предалеко је отисло. Прије це Бурле дозивјети нервни слом него сто це отац одустати. Сто се Бурле не ријеси Лукаца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

03.01.2019 07:45

Међународна заједница је најкривља, ми смо њихов протекторат и они имају обавезу према нам. Али они доводе ове монструме да нас лишавају свих права и да нас уништавају. И овим дешавањима они шуте и препуштају нас овим фашистима. Нека им је на част на челу са Инцком који спава већ 20 година. Мечка ће заиграти оваквим понашањем и пред њиховим вратима, ђаво да их све носи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

03.01.2019 08:26

Ово кме кме кме нешто ми добро познато.

Name

Забијање клина

03.01.2019 07:46

Оно што сигурно руши Додика и тај лоповски систем је народна масовност, у том случају он је апсолутно немоћан и срушен као најгора неман. Дакле такав клин му треба забит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

03.01.2019 08:57

Никад!

Name

Кхал Дрого

03.01.2019 07:51

Биће да много сврби усаидова пискарала што је баш 25.12. уклоњено светилиште испред Боске а нашем Тргу Крајине враћен нормалан изглед. Зашто баш 25.12? Тачно је, зарад неке емпатије, разумијевања због несреће која га је задесила, толерисало се корисном идиоту и овој секти ПзД много тога, превише, пријетње, морбидне поруке, увреде, хуљење, агресивно понашање, провокације, ваљда вјерујући да је нормална особа и да ће га проћи. Но није ово нормалан лик, није га прошло, и морало се кад тад испоштовати слово закона, о јавном реду и миру и други закони. Пријетио си, реметио јавни ред и мир, огрешио о комуналне прописе, емпатију си потрошио, више ниси ожалошћени отац чију бол сви настоје разумјети већ лице које се огрешило о слово закона, сноси посљедице. Поштено. Да, светилиште је уклоњено 25.12. не због дочека Нове, неких концерата, ту је већ штета нашем граду поодавно направљена, него да се на вријеме обезбиједе услови за обиљежавање Дана Републике. Она секта је покушала своје гротескне перфомансе преселити у порту Храма Христа Спаситеља, гдје ће се такође одржавати активности приликом обиљежавања рођендана наше отаџбине. Поучени искуством полиција је овај пута у старту реаговала како треба. И то је то, то је одговор на питање које сврби ова пискарала. И да се разумијемо, овај “ожалошћени“ отац и корисни идиот који експлоатише смрт дјетета и од тога је направио ријалити, и ова грла из секте ПзД, и неки блогери љигавци, и овај усаидов испрдак Пухало су само инструменти птеко којих хуље настоје у Српској затровати амбијент и по могућности мало хаоса изазвати. Тренутно им баш и не иде, али неће лако одустати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Кхал Дрого

03.01.2019 08:16

Ти си слуга мрачних сила које тренутно владају Републиком Српском, видим веома одан. Која је твоја корист у свему овом?

Name

У страха су велике оцу

03.01.2019 08:20

"сматрајуци да је нормална особа и да це га проци",то си написао Илицу.Ста це га проци,СМРТ СИНА,његовог убијеног сина,муценог и унаказеног. Ипак,да Сам на твом мјесту,не бих се слободно кретао.

Name

Јадна Ти Отадзбина

03.01.2019 08:29

јадна ти је ОТАДЗБИНА заснована на криминалу корупцијии сл. јос је јаднија земља коју сваке године напусти 70 000 МЛАДИХ ЉУДИ незнам ста ту има да се слави од мене толико поздрав свим људима добре воље

Name

Мирослав

03.01.2019 08:33

Штета је направљена од 5 мил, на наплатним кућицама па ко одговара , а чији си ти.

Name

За кхал дрого

03.01.2019 08:50

Срам те било,који амбијент,тровање и остале глупости које писес??? Теби вјероватно одлицно иде и имас све само ти јос онај усрани трг фали и концерт који народ плаца, а ста да се теби десава то сто вецина народа одавно презивљава па сад и силна убиства, да ли би ти висе иста било вазно- концерт од пар сати а цијелу годину патња биједа и јад..море муууурс дјубре једно, не треба коментарисати ниста и никог у цијој кози не би зелио да се надјес..јел по теби све функционисе у РС и све је ок и постоји правна дрзава и закон за сваког? Да постоји до овог не би ни досло...јел треба набрајати силне ситуације и слуцајеве кроз које пролазе обицни сада вец сиромасни људи а све зато сто закон ПОСТОЈИ онако како врху одговара..багро једна боље се не јављајте, само веци бијес и огорцење изазивате а то се зове контраЕфекат..ако је правна дрзава, нека то буде за све!!!!

Name

За Кхал Дрого

03.01.2019 10:00

Скидам капу да коментар. Слазем се са сваком ријецју.

Name

Скептик

03.01.2019 10:44

Кхал Дрого, хебеш сва срања што си просуо. него реци ти нама КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? И зашто полиција и хунта заташкавају случај и штите Давидове убице?

Name

Није него

03.01.2019 07:54

Једна од највећих мафија на свјету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик - "чувар Српске" - ко би реко - свело се да је шверцер најбољи њен чувар

03.01.2019 07:54

Разумијем донекле да се људи боје, али потпуо је безвезна ствар бојати се таквог режима ,који је сасвим јасно видљиво дубоко криминалан и штетан за нас и нашу дјецу коју подужемо. Чему их се онда бојати, кад је моћ у самом народу. Народ је џин, мада изгледа још поприлично успаван. Кад би највећи дио становника Бањалуке изашао на улице шта би ту Додик могао, ама баш ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

03.01.2019 08:37

Има ту ипак један велики проблем а то је срљати из овог црног режима у још далеко црни ваш режим. Ту је проблем. Зато свака част прије свега народу БЛ што је то на вријеме препознала.

Name

Ре Е

03.01.2019 09:20

Лукац је велико зло. Колико је зло тек це се народ увјерити.

Name

нови светски поредак

03.01.2019 07:56

Ал има једна јако битна чињеница коју аутор текста није навео, а то је , да ли је режим имао подршку Високог представника , уколико је имао , онда сви грађани РС , који нису у љубави са режимом, због свог добра и личне сигурности треба да ћуте или да оду. Режим је рекао шта је имао, грађани су рекли своје, сад је Високи представник на потезу са Бонским овлаштењима, уколико претходно није аминовао поступке и пожелио режиму сретан Божић , јер их у власти има више који славе 25.12, него 07.01.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матеј

03.01.2019 07:59

Мајстори сте у управљању глупим народом али све је мање таквих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

03.01.2019 07:59

Е па драги бњалуцани како је миле бијо тако брз ајмо се скупит и ми и отјерат лопове ал буквално их отјерат ал немамо ми ❤️Да то урадимо јер да се срби слозе и лопови би бестали поздрав Бања луко

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСТАНИ НАРОДЕ

03.01.2019 08:01

ТРЕБА ОТИЋИ НА ПРОСЛАВУ 9.ЈАНУАРА, ТО ЈЕ ЈАВНО И ПО РЕЖИМ ПОЖЕЉНО ОКУПЉАЊЕ, А ОНДА УЗВИКИВАТИ ПРАВД ЗА ДАВИДА. ЈЕР ДОТИЧНОМ ВОЂИ, СВЕВИШЊЕМ НА ОВОМ ПРОТОРУ ЈАКО ЈЕ ВАЖНО ДА СЕ ПРИКАЖЕ КОЛИКУ ЖРТВУ ПОДНОСИ ЗА ОЧУВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ЈЕР ИГР НА НАЦИОНЛНУ КАРТУ, А ТО УВИЈЕК ПАЛИ И ДОНОСИ НАЈВЕЋИ БРОЈ БОДОВА. СЈЕТИМО СЕ САМО ПРИЧЕ ОКО ЗАСТАВЕ. НИКО НИЈЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ТОЛИКО ДЕРОГИРАО КОЛИКО ЈЕ ОН СИСТЕМАТСКИ УНИШТАВА СВОЈОМ ГЛАЂУ ДА ОСТНЕ У ВРХУ ВЛАСТИ ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ. ЗА ТО ОН НЕ БИРА СРЕДСТВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре УСТАНИ НАРОДЕ

03.01.2019 08:45

Довешће народ на силу из министарстава и јавних предузећа и распоредиће их са једне и друге стране

Name

Весна

03.01.2019 08:47

Читам коментаре и размишљам, шта сад. Већином су жене, мајке на протестима. Дошла сам до истог закључка као и ви. Најбоље је ићи на сва дозвољена јавна окупљање са видљивим обиљежјима и опет мирно и достојанствено.

Name

Ас

03.01.2019 08:16

Није трг приватни вец народа РС. Немозе га неко запосјести свако веце. Треба и остали народ да користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ас

03.01.2019 09:24

Ко ти брани,користи...нису ти људи свако веце сатима на тргу и нису на цијелом простору тог васег фамозног трга...добро је висе и вас..Од толике Бл ви се ухватили пар метара квадратних и срам вас било, казете-немају дјеца куда сетати,па и ти људи су за своју дјецу исyе зеље имали и гдје су им та дјеца и ко их поби..тузно и безосјецајно је овакво и свако слицно обрацање у јавности...

Name

Ре

03.01.2019 10:36

Е није него је од ниња корњаца!

Name

БЛ

03.01.2019 08:24

Искрено се надам да Бањалучани неће имати кратко памћење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

03.01.2019 08:31

Тај дан цела Бањалука треба да изадје са плакатима правда за Давида и да мирно без иједне реци иде по граду а на паради само да дрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Стефан

03.01.2019 09:03

И ово је један добар приједлог, слажем се.

Name

Ре

03.01.2019 10:11

Свака част

Name

дусанцули

03.01.2019 08:36

Иначе, Пухало је у једном свом тексту прије 2-3 мјесеца људе који су били на оном великом скупу извриједјао као обожаваоце геноцида. Али га је Горан Дакић у свом тексту као одговор у правом смислу рашчетворио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС-правна дрзава

03.01.2019 08:38

Када владајуце фаце зауставе убиства, криминал, пљацку, затварање фирми и отпустање радника, прогон неподобних по било ком основу, одлазак људи из овог смрада, гусење било којег облика и исказивања незадовољства мирним путем и јос много тога, тада се ово мозе назвати Дрзавом и он председником и ботови његовим замјеницима, под условом да то све доведу у ред за своје владавине инаце це народ кад тад изразити своје незадовољство, сто це бити за наук сваком наредном и будуцем представнику, управо, народа...засто? Зато сто сте ту гдје јесте искљуциво због народа а не због својих апетита и интереса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

03.01.2019 08:38

Ко мора бити толико битан вазан да се стити крије и непуста низ воду.Да се десавају сви ови протести да пустас полицију на. Народ да сехапси ко је толико битан и вредан свега тог????? Умјрсто да се Ухапси показе како полиција РС ради сбој посао да се убица казни не он се и даље ктије а власт свим средстбима га крије????.....Мора нити меко ко има толико јака ледза да се све ово ризикује зног неког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош

03.01.2019 08:46

Једина институција надлежна за рјешавање случаја страдања (задеса) или евентуално убиства Драгичевић Давида је ОТ Бања Лука. Окупите се и протествујте против рада тужилаца и сав народ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ће да вас подржи. Међутим ово лешинарење и прозивање МУП, предсједника државе, члана предсједништва БиХ, патолога Карана и њихових породица без иједног доказа превазилази сваку мјеру нормалног и људског понашања. Да ли је вама познато да је власт у БиХ подјељена на законодавну, судску и извршну власт. Тужиоце и судије не бира Додик и нема утицаја на исте. Да ли можда у САД или Енглеској власт руше на улици, не господо већ на изборима. Па господо доста су Срби као руља на улици рушили власт, а зарад оне старе Сјаши Курта да уђаше Мурта. Мурта и Курта поби те се између себе а народ пустите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.01.2019 10:13

"Тужиоце и судије не бира Додик и нема утицаја на исте" ... Нисам даље читао, доста је једна оваква глупост у тексту.... И превише

Name

Петар

03.01.2019 10:19

Јеси секунд провео да видис какве налазе је радио тај Каран, ста је радио Лукац, ста је радио Илиц? Они су униставали и лазирали доказе, да су радили истрагу како треба и насли осумњицене са доказима па да ово сто си рекао има неког смисла. Овако је небитно тузиластво кад муп рс спроводи истрагу.

Name

ЗОКИ

03.01.2019 08:55

Е,МОЈ БУРЛЕ И ЈА БИХ СЛАВИО ЦИТАВЕ ГОДУНЕ 9.ЈАНУАР ,ДА САМ НА ТВОМ МЈЕСТУ,ДАНА РАТА У РОВУ,А ПАРЕ ДРЗАВЕ У ДЗЕПУ ВЕЛИКИ ПАТРИОТУ.ТАЈ ПАТРИОТИЗАМ ДОКАЗУЈЕС ТУЦОМ СРПСКОГ НАРОДА,А НЕ НА РАТИСТУ ЉУТОГ НЕПРИЈАТЕЉА.БЈЕДАН СИ И ТИ И СЛИЦНИ ТЕБИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

03.01.2019 09:00

Полијепити по граду постере и банере правда..свеједно је то додикова приватна забава. Његова милиција која цува оно сто је он опљацкао. Да имају образа ови у полицији они би то бојкотовали али су кукавице и подгузне додикове муве.....само наприиед полицијо против народа. Замислите ли се кад , па дезертери и профитрри и убице су вам надредјени!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.01.2019 10:49

Па има по граду плаката са сликом Бисерке и неког устасе, а испод писе: Никад не заборави ко ти је дјед.

Name

РС МРКОЊИЋ

03.01.2019 09:04

Уз дужно поштовање али трг те зове трга крајине у знак погинулим борцима у рату за нашу слободу. Никада се није звао трг давида драгицевица нити ће се звати, жртве су и хиљаде бораца, наше породице нса браћа која су изгинула за рс. Треба и то поштовати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лосми

03.01.2019 09:41

Потписујем!

Name

м

03.01.2019 10:51

Не скрећи тему ! КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ? А ви ткз борци правац у контејнере по храну !Досадили сте висе !

Name

ПАЛИЦА СА ДВА КРАЈА

03.01.2019 09:07

ХВАЛА ДОДИКУ, ЛУКАЧУ И УНУЦИ ШТО НАС НА КРАЈУ 2018.ГОДИНЕ ПОЧАСТИШЕ ПЕНРЕКАЊЕМ, ТО ЈЕ БИЛА ИСРЕНА ЧЕСТИТКА ТРОЈНОГ ЗЛА. ХВАЛА ИМ ШТО СУ ТО НАСТАВИЛИ И НА САМОМ ПОЧЕТКУ 2019. ГОДИНЕ, АЛИ ЗНАЈТЕ У 2019. ГОДИНИ КОЛО СЕ ОБРЋЕ, И ВИ СТЕ НА РЕДУ ЗА ПЕНДРЕКАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

03.01.2019 09:41

Било мало пендрека овај пут, други пут висе сигурно.

Name

Тоооо

03.01.2019 10:26

Тооо друже!

Name

Рале

03.01.2019 09:47

Као и увијек све се своди на људе и нељуде,видјецемо којих има висе на крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

03.01.2019 10:28

Овај трагицни слуцај је право огледало и мјерило ко је Цовјек а ко мрцина. Правда за Давида! Да виде Давиде мој! ✊✊✊✊✊❤❤❤❤❤

Name

Ре

03.01.2019 10:52

Тацно тако. Људи и нељуди.

Name

Багни ди Луцца

03.01.2019 11:14

Да, само људима се покушавају представити они који шаљу разне увреде и пријетње са трга, они који би са улице нешто да мијењају, а нељуди су они који би да ствар ријеше у надлежним институцијама !

Name

Ре Багни

03.01.2019 11:33

Колико ме сјецање слузи нељуди су организовали ону прес конференцију и наставили у том стилу. Колико ме сјецање слузи родитељи ликвидираног Дјецака су позвали јавност да не укљуцује политику у овај слуцај, а све зато сто им је Додик обецао помоци. Кад су људи схватили да Додик добија на времену и да им не намјерава помоци е онда је кренуло. Слусај ти, да је мој син уцествовао у овом злоцину, макар са церекањем изнад немоцног бица, ја бих га предао полицији, а онда бих за њега постио све постове до краја зивота. Да, ово је борба измедју људи и нељуди.

Name

Багни ди Луцца

03.01.2019 12:10

Ја овдје уопште не говорим о политичарима, него о "обичним" људима. Ма не вјерујем ни једним ни другим нешто претјерано, једноставно не знам како је страдао момак. Ако се стварно зна ко га је убио, због чега прозивати онолике људе, дај те имена и доказе и идемо !

Name

Борац ВРС

03.01.2019 10:10

Је.ем ти републику кад је води сверцер и његове кохорте! Нисам за ово трунуо у рову! Сто је сверцер исао Драгицевицима у куцу и нудио помоц? Се.ем ти се на прославу дана републике кад у свецаној поворци ступа само преторијанска гарда ових сверцера, дезертера и ратних профитера! Не знају ни правим стројевим кораком ступати али вазно је да знају народ батинати и растјеравати испред цркве! Хоцес ли сверцеру довести на прославу твоје диктатуре и ону спрдњу од војске сто се сад Орузане снаге БиХ зову? Или је то само Иваницу посло за руком? Се.ем се у овакву дрзаву. За ово нисам трунуо! За ово се нисам борио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРАД

03.01.2019 10:22

ДОДОК ВЕЛИКИ ИЗБОРНИ ПОБЈЕДНИК У рс И ГДЈЕ ЈЕ САД ПРОБЛЕМ ВЕЋИНА пардон АПСУЛУТНА ВЕЋИНА ЈЕ ЗА ОВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

03.01.2019 10:52

Будале. Које нису сигурне засто је са тог трга уклоњен циркус. Засто. Зато сто је формирана нова влада и то је нормалан сљед догадјаја. И зато сто циркус висе не пролази код нормалног народа. Сад је актуелно дрзавни удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

03.01.2019 11:14

Циркус ти био у кући .

Name

ре

03.01.2019 11:31

Може свако тумачити шта оће и како оће!!!!Ал ако је овај што се рукује са предсједником (са слике)или ти сличан ,дакле чојек из народа,виђен на протестима ,онда ,онда онда ................порука може бити и друга.Рецимо "Драги предсједниче твој сам гласач али рјеши убиство,рјеши криминал,мјењај мјањај мјењај масу људи,ово ништа не ваља све се урушава а ми стално за тебе гласамо и НАДАМО СЕ ДА ЋЕШ СЕ ПРОБУДИТи И СХВАТИТИ ДА ОД ОВОГ ШТО НАМ СЕ НА ИЗБОРИМА НУДИ НЕМА СЕ ЗА КОГА ГЛАСАТИ СВЕ ЈЕ ТО ТАЛАШИКА И СВЕ ЋЕШ ТО ТИ ЛАКО КУПИТИ КАО И ОВЕ НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ И ЗАТО ГЛАСАМО ЗА ТЕБЕ ,АЛ ПРОТЕСТУЈЕМО ДА ТЕ ОПОМЕНЕМО ,ДА ТИ КАЖЕМО ! Ал ето ,како год окренеш ,свако тумачи како њему одговара и по потреби,елем јадан отац и мајка у сваком случају!!!!

Name

Марко БЛ

03.01.2019 11:00

Цитат из текста који је у најмању рују контрадикторан : “Истина, број људи који су долазили на протесте је опао у односу на период прије избора, али је утицај овог покрета порастао, јер је постао једина искрена опозиција тренутној власти у Републици Српској.”

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

03.01.2019 11:04

Жалосно је и изнад свега јадно,да се мора борба за функционирање "правне државе" доводити у питање! Зар је уопште потребно доводити у питање њено функционирање??????....на жалост изгледа да јесте,јер стравична неписменост, самољубље,сујета и потпуна нељудског политичких субјеката који се бирају и замишљају себи да су "заслужне величине којих се пита" попут Шпирића,Стевандића,К ошарца,Мајкићке,Петровића,и сличних "Политичких наказа" које изабрасмо да врше злоупотребу власти и тумаче је како они мисле да треба,да пљачкају и скрнаве све што вриједи,да одлучују у име оних који су вјеровали да чине најбоље за свој народ дајући животе.....а сад те НАКАЗЕ пљачкају све што је остало,одбрањено и у име РС су као ти који штите ту и такву РС....Срамно да срамније неможе и никад неће бити ,,народни представници,,....доћи ће и овоме крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

03.01.2019 11:18

Нека, тако и треба. Сви који русе РС, треба да буду похапсени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.01.2019 13:11

БУРЛЕ! КО ЈЕ УБИО ДАВИДА! БИСЕРКА КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? ЛУКАЧУ ТИ СИ ДУЖАН ДА КАЖЕШ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

03.01.2019 14:16

ЈЕСТ ТИ БРАВУРОЗНА АКЦИЈА ДРЖАВНИЧЕ БЕЗ ЉУДСКОГ ОСЈЕЋАЈА ,СВАКА ТИ ЧАСТ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОСТТА

03.01.2019 14:18

НАРОД КАЖЕ: ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ БУДАЛА СЕ ПОНОСИ,па се препознајте!!

ОДГОВОРИТЕ